Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat zie jij er goed uit!
  Rate this post

  Alles kan altijd beter. Je werk, de opvoeding van je kinderen, je sportprestaties en natuurlijk je uiterlijk. Want geef toe, ook jij vindt het belangrijk om er verzorgd en gezond uit te zien. Je kunt zelf van alles doen om dit te bereiken, zoals gezond eten, stress vermijden en regelmatig bewegen. Heb je desondanks een extra handje hulp nodig om jouw huid in optimale conditie te brengen? Geen probleem!

  LPG endermologie® is een huidverbeterende techniek die geschikt is voor vrouwen en mannen. Deze techiek wordt niet alleen cosmetisch maar ook therapeutisch ingezet. Bijvoorbeeld bij oedeem en voorafgaand aan (cosmetische) ingrepen, zoals een buikwandcorrectie, liposuctie of littekens. De cosmetische toepassingen zijn gericht op huidverstrakking en het opvullen van rimpels in het gezicht, en afslanken, contourverbetering, plaatselijke vetverbranding en cellulite. LPG endermologie® stimuleert op een zachte manier de huid waardoor de productie van de ‘jeugdigheidsstoffen’ collageen, elastine en hyaluronzuur wordt versneld en vetcellen en vocht sneller worden afgevoerd. Hierdoor wordt de huid steviger en stralender. Er zijn vrijwel altijd meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

  Maatwerk voor je huid
  Een andere huidverbeterende techniek is de RRS®-Inject Skinbooster. Dit is een injectievloeistof die bestaat uit hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid wordt gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd. Het mooie aan de skinbooster is dat die volledig op jouw huidbehoefte en -wensen wordt afgestemd. Maatwerk voor je huid dus! Er zijn Skinboosters voor het gezicht, hals en decolleté, het lichaam en het haar. De Skinboosters zijn ook geschikt voor mensen met haaruitval, dun en kwetsbaar haar, hyperpigmentatie en vochtwallen onder de ogen. Ook is de techniek geschikt voor plaatselijke vetafbraak, bijvoorbeeld de onderkin, en voor de behandeling van cellulite en striae.

  Superstoffen
  Een Skinbooster wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’: oppervlakkige injecties in de huid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een mesogun. Skinboosters worden, anders dan bijvoorbeeld een crème, direct in de huid aangebracht. Hierdoor is de werking veel effectiever. Verder zorgt microneedling voor een betere doorbloeding en activatie van de superstoffen collageen en elastine. Door te behandelen met een Skinbooster krijgt de huid dus een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

  Total body concept

  Met de zomer voor de deur kun je bij Rozegeur & Maneschijn terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering en voor diverse beautybehandelingen, zoals (Brazilian) waxen, gellak voor de nagels, verven van wenkbrauwen en wimpers, wimperlift, bio-peel, peelings en meer.

  De voordelen van LPG endermologie®:

  ✔ natuurlijk
  ✔ niet-invasief, dus zonder snijden en injecteren
  ✔ kan worden toegepast op het gezicht en het lichaam
  ✔ pijnloos
  ✔ direct zichtbaar resultaat
  ✔ geen bijwerkingen

  De expert voor jouw huid
  May-Lin Scheffer van Rozegeur & Maneschijn heeft Huidtherapie gestudeerd aan de Haagsche Hogeschool. Zij beschikt over ruime vakkennis en heeft al met veel succes vele cosmetische als therapeutische huidverbeterende behandelingen uitgevoerd. May-Lin is trainer en specialist op het gebied van LPG endermologie® en ze is opgeleid door de ontwikkelaars van LPG endermologie® in Frankrijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply