Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat zie je er goed uit!
  Rate this post

  Vroeger zag jouw spiegelbeeld er `s ochtends fris en fruitig uit, maar de invloed van zon en luchtvervuiling laten hun sporen na op je gezicht en je handen. Je voelt je niet prettig met die rimpel boven je neus of de rimpels bij je mond. En dat terwijl je je van binnen nog zo jong voelt!

  Gelukkig is er nog verbetering mogelijk met botuline­toxine, in de volksmond botox genoemd, en met fillers. Deze producten zijn tegenwoordig volkomen veilig, mits ze door ervaren artsen worden gebruikt. Zelf werk ik al jaren met fillers die volledig te vergelijken zijn met lichaamseigen stoffen. Deze fillers worden heel langzaam weer door het lichaam afgebroken, net zoals de lichaamseigen stoffen zelf. Botulinetoxine wordt al ruim 25 jaar als cosmetisch middel gebruikt en wereldwijd worden er dagelijks miljoenen mensen mee behandeld. Hieruit blijkt dat deze cosmetische methode volledig veilig bevonden is.

  Wat mij erg veel voldoening geeft, is de blijheid die ik bij mijn cliënten zie na de behandelingen. Al direct na de behandeling met fillers ziet de cliënt al resultaat. In de week daarna wordt het resultaat alleen nog maar mooier. Dit hoor ik vaak van mijn cliënten als ze terugkomen voor een vervolgbehandeling. Uit alle enthousiaste reacties kan ik concluderen dat mijn cliënten zich door de behandelingen met fillers gelukkiger voelen en meer zelfvertrouwen hebben. En dat is voor mij de kers op de taart!

  Een andere behandeling die ik met succes uitvoer, is de ooglidlift waarbij niet gesneden hoeft te worden. Een relatief simpele ingreep met een groots resultaat. Na de behandeling hebben mijn cliënten een frissere oogopslag en zien ze er vaak jaren jonger uit. Deze behandeling doe ik overigens alléén bij cliënten waarbij de oogleden niet teveel zijn uitgerekt. Als dat wel het geval is, dan verwijs ik altijd door naar een oogarts die met een chirurgische ingreep een ooglidcorrectie kan uitvoeren.

  – dr. André Boom

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply