Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er jaren jonger uit!
  Rate this post

  Japanse Cosmo Facelift is een zeer goede, niet- opererende manier om jouw gezicht te verjongen en er jaren jonger uit te zien, op een natuurlijke manier!

  Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van collageen in onze huid, waardoor de huid volheid en elasticiteit verliest. Rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid en beschadiging door de zon zijn dan zichtbaar. Hierdoor ziet het gezicht er vaker ouder uit. Veel van de ‘anti-aging’-opties die beschikbaar zijn op de markt, zijn ingrijpend, zoals een facelift, botox, collageen en andere vulstoffen. Deze kunnen nadelige resultaten hebben van een ‘slechte facelift’. De Japanse Cosmo Facelift massage werkt ontgiftend en zal botox uit het lichaam willen verwijderen.

  Doelgroepen
  De Japanse Cosmo Facelift is gunstig voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Voor jongere mensen is het een goede preventieve behandeling tegen fijne lijntjes en rimpels en het tegengaan van het verlies van collageen. De behandelingen helpen de huid er stevig te laten uitzien en gezond te zijn. Voor de rijpere huid werkt deze massage aan het verminderen van de gevolgen van het verouderen van de huid, die op het gezicht te zien zijn als fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken.

  Innerlijk herstel
  Alles in het lichaam is weerspiegeld in het gezicht. Naast het facelifteffect heeft de massage invloed op het hele gestel van je lichaam. De Japanse Cosmo Facelift bestaat uit gezichtsreflexologietechnieken die zijn samengevoegd met Japanse bindweefselmassagetechnieken. Hierdoor is de behandeling tweeledig: niet alleen de huid wordt behandeld, maar ook worden de acupressuurpunten, de meridianen en de gezichtszenuwen gestimuleerd. Met een effect op het hele lichaam werkt het op de geest, het lichaam en de ziel en brengt het een algeheel gevoel van welzijn. De massage stimuleert de 21 traditionele acupunctuurpunten door de huid heen om zo mee te helpen aan innerlijk herstel. Het balanceert de spieren van het gezicht, het minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er fris en gezond uitziet. De behandeling werkt ook tegen stress.

  De Japanse Cosmo Face Lift is een zeer ontspannende massagebehandeling. Bel voor een afspraak om deze te ervaren! Ook kun je online boeken onder het kopje ‘Bindweefselmassage’.
  Ik zie je graag verschijnen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply