Rate this post
 • Zie er jaren jonger uit
  Rate this post

  Wilt u er jonger uitzien? Dat kan! Miranda shape & weight biedt nu ook anti-agingbehandelingen aan.

  Een belangrijk aandachtspunt bij de praktijk is het aanpakken van de gevolgen van het afslanken op de huid. De huid wordt als gevolg van het gewichtsverlies, maar ook door het ouder worden, slapper. U komt ruimer in uw vel te zitten. Om de lichaamshuid te verstevigen en te verstrakken, biedt Miranda shape & weight de mogelijkheid voor bindweefselmassage en Acoustic Wave Therapy-behandelingen. Deze behandelingen zijn echter alleen gericht op het lichaam.

  Allernieuwste techniek
  Na een intensieve zoektocht met diverse tests heeft Miranda de oplossing voor een effectieve behandeling van de gezichtshuid gevonden in de vorm van de Mobilift M6. Hiermee beschikt de praktijk over de allernieuwste techniek voor huidversteviging en huidverstrakking van gezicht, hals, decolleté en handen. Uw huid wordt van binnenuit verjongd door de aanmaak van hyaluronzuur (hydratering), elastine (versoepeling huid) en collageen (versteviging).
  De accenten worden bij de behandelingen gelegd op de gewenste behandelgebieden als bijvoorbeeld voorhoofd, ogen, mond, wangen, onderkin, hals en decolleté. Het resultaat is duidelijk zichtbaar aan afgevlakte rimpels en een stralender teint! De succesvolle behandelingen met de Mobilift M6 zijn hét alternatief voor chirurgische facelifts.

  Behandelingen
  Voor het behalen van optimale resultaten geldt een behandelingsfrequentie van 2 keer per week gedurende 4 weken, vervolgens 1 keer per week tot het gewenste resultaat. Onderhoudsbehandelingen vinden 1 keer per 3 weken plaats.
  Maak gerust een afspraak voor een gratis proefbehandeling en ervaar de resultaten!

  Verantwoord afvallen
  Miranda shape & weight is er ook voor verantwoord afvallen. ­Afvallen zonder begeleiding is niet gemakkelijk. Dieetrecepten zijn meestal tijdrovend en te uitgebreid. Slapte en hongergevoel werken demotiverend. Een keer zondigen en weer terug bij af. Gewichtsverlies vindt plaats op de verkeerde plaatsen. Het kan ook anders, bij Miranda shape & weight!
  Het programma bestaat uit drie stappen: ­afslanken, afslanken op de gewenste plaatsen en slank blijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply