Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er jonger en vitaler uit
  Rate this post

  Bij Susan Skin and More kun je, naast heerlijk ontspannen in de schoonheidssalon, ook terecht voor huidverbeterende behandelingen.

  Een nieuwe behandelingmethode is Seyo TDA: een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering. Het ampul met werkstoffen, zoals hyaluronzuur en collageen, wordt door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag getransporteerd, zonder de huid aan te raken. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor alle huidtypen van zowel mannen als vrouwen vanaf 25 jaar.

  Na een aantal behandelingen krijgt je huid meer volume en een betere hydratatie. Ook worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien. En dat zonder facelift of een huiddoorborende behandeling! Deze behandeling heeft het meest langdurige resultaat wanneer je die in kuurverband volgt. Daarom is er nu een geweldige actie!
  Wanneer je een kuur­behandeling afneemt van 6 behandelingen vóór 10 september 2017, dan krijg je 25% korting op het totaalbedrag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply