Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er jonger en vitaler uit…
  Rate this post

  Als je jong bent, heb je nog niet te maken met huidoneffenheden en rimpels. Dat verandert als je ouder wordt. Je kunt te maken krijgen met bijvoorbeeld huid­irritatie, roodheid en een droge huid (schilfertjes) tot pukkeltjes, vroegtijdige rimpels, pigmentvlekjes of een vale huid. Daar ben je natuurlijk niet blij mee, maar gelukkig zijn er manieren om huid­veroudering tegen te gaan. Met de Seyo TDA, een niet-invasieve methode, kun je weer een mooie huid krijgen.

  De letters ‘TDA’ staan voor ‘Transdermal Application’. De Seyo TDA is ontwikkeld door een aantal Zwitserse medici in samen­werking met het Zwitserse bedrijf Arivine AG, de universiteit van Zürich en het ­Frauenhofer ­onderzoeksinstituut. In Duitsland zijn behandelingen met de Seyo TDA inmiddels al een groot succes, maar ook hier in Nederland wordt inmiddels gewerkt met deze methode, zoals bij Susan Skin And More.
  De behandeling met de Seyo TDA is een huidverbeterende behandeling waarbij verjongende werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag worden getransporteerd, zonder de huid aan te raken. De behandeling voelt aan als een zachte ­massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de ­cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien. En dat gebeurt zonder facelift of een huiddoorborende ­behandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply