Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er jonger & vitaler uit!
  Rate this post

  Als je jong bent, is een egale en strakke huid vanzelfsprekend. Er is nog geen sprake van rimpels in het -gezicht en de hals. Naarmate je ouder wordt, verschijnen er steeds meer rimpels en oneffenheden. Maak kennis met de nieuwste behandeling op het gebied van huidverjonging: TDA (TransDermal Application)!

  TDA is een behandeling waarbij verjongende werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag worden getransporteerd. De verbetering en verjonging van jouw huid wordt gestart en binnen 30 minuten zie je het eerste resultaat.

  Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en voor vrouwen en mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie, verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen. Je zult er na de eerste behandeling net zo enthousiast over zijn als de eerdere klanten. Daarna kun je op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of je een kuur wilt boeken of dat het voor jouw huid een kwestie is van één keer per maand bijhouden. TDA is voor iedereen bereikbaar en een ultramoderne manier om het gewenste anti-agingeffect te bereiken. Hou de website in de gaten, want binnenkort volgt er een mooie aanbieding voor deze behandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply