Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er net zo jong uit als je je voelt
  Rate this post

  Soms zou je willen dat je uiterlijk overeenkomt met hoe je je van binnen voelt: jong, fris en vitaal. Maar de spiegel is onverbiddelijk en liegt niet. Je huid heeft zijn veerkracht verloren, er komen steeds meer rimpeltjes en lijntjes bij en je kaaklijn is ook niet meer zo strak als voorheen.

  Je kunt er niet omheen: het proces van huidveroudering is al rond je 23ste in gang gezet en is niet te stoppen en wordt met het klimmen der jaren alleen maar meer zichtbaar. Je huid wordt dunner en de aanmaak van collageen en elastine neemt af, waardoor je huid haar stevigheid en elasticiteit verliest.

  Hifu-behandeling
  Alhoewel huidveroudering een onomkeerbaar proces is, dat je niet kunt stoppen, kun je het wél vertragen. En dát is goed nieuws, vindt ook Adriana Chevallier. ‘Onze huidspecialisten hebben onlangs een intensieve training gevolgd om Hifu-behandelingen te kunnen geven. Deze nieuwste trend op beautygebied geeft het effect van een facelift, zonder dat er gesneden of geprikt hoeft te worden. Je huid blijft dus helemaal intact en je kunt na de behandeling gewoon weer je dagelijkse werkzaamheden oppakken.’

  Natuurlijk proces
  ‘Hifu’ staat voor ‘High intensity focused ultrasound’. ‘Het is dus een behandeling op basis van geluidsgolven’, legt Adriana uit. ‘Omdat er met geluidsgolven gewerkt wordt, en dus niet met licht, kan deze behandeling het hele jaar door gegeven worden. De cosmetisch arts waarmee we samenwerken, gaf deze behandeling ook al wel, maar onze huidspecialisten mogen die nu ook uitvoeren. Met de geluidsgolven wordt warmte in de diepe huidlagen geproduceerd, waardoor de huidcellen geactiveerd worden om weer meer collageen en elastine aan te maken. Het geeft heel mooie resultaten voor het liften van je gezicht, hals en decolleté, maar ook voor het verstrakken van je buik en bovenarmen.’

  Je kunt bij Clinique Chevallier onder andere ook terecht voor:
  – anti-rimpelbehandelingen met DAS
  – afslanken met Bodywizard cryolipolyse
  – definitieve ontharing met IPL en elektrisch
  – permanente make-up
  – acne-behandelingen
  – huidverbetering en -verjonging
  – voedingsadvies
  – Henna Brows en wimperlifting

  Vraag het Adriana Chevallier
  1. Hoeveel hersteltijd is er nodig bij de Hifu-behandeling?
  Omdat er niet gesneden of geprikt wordt, is er nauwelijks hersteltijd. Het is een heel veilige en pijnloze behandeling. Zodra je klaar bent, kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

  2. Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?
  Het proces van collageenvorming neemt zo’n drie maanden in beslag. Daardoor wordt je huid langzaam weer strakker, wat veel natuurlijker overkomt. Om het liftende effect optimaal te benutten en in stand te houden, adviseren we om de sessie drie keer per jaar te ondergaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply