Rate this post
 • Zie er op en top uit
  Rate this post

  Hoewel er nu nog heel veel mensen genieten van de zon, gaat het langzaam maar zeker gebeuren: het wordt herfst.

  In huis probeer je het weer gezellig te maken met brandende kaarsjes en met het drinken van een lekker glas wijn, terwijl je luistert naar je favoriete muziek, heerlijk weggedoken op de bank, starend in het warme, knappende haardvuur, dat je gezicht laat branden als kooltjes.
  Natuurlijk wil je er dan op en top uitzien, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je zwarte make-uptranen huilt door de warmte, die de nieuwe kussens van de bank besmeuren, en zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wenkbrauwen verdwijnen naarmate het later wordt.

  Ideale oplossing
  Permanente make-up van Oculusline geeft de ideale oplossing. Vaak wordt er gezegd na het laten zetten van wenkbrauwen of een eyeliner: ‘Had ik dat maar eerder gedaan!’, ‘Wat heerlijk om te kunnen zwemmen, te lachen, te sporten’, ‘Wat heerlijk om ‘aangekleed’ onder de douche te staan!’ of ‘Het laat me weer leven zoals ik dat vroeger deed, in mijn jonge jaren.’ Het geeft vrijheid, maakt zelfverzekerd en blij.

  Persoonlijke aandacht
  Oculusline heeft een praktijk die dit realiseert: vakkundig, ervaren en gericht op persoonlijke aandacht rond kleuren en vormen. In een intakegesprek, voorafgaand aan de behandeling, wordt alles besproken wat nodig is voor een prachtig eindresultaat.

  Onze praktijk staat voor het beste in permanente make-up!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply