Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er op je best uit
  Rate this post

  Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen: permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden.

  Door middel van pigmentinbreng zet ik lippen (lipliner) aan en vervolmaak ik ogen (eyeliner) en wenkbrauwen (wenkbrauwcorrecties). Ook ‘full lips’-technieken behoren tot de mogelijkheden. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanente make-up is een vak waarin vele technieken samenkomen. Het is dé manier om er blijvend (3 tot 5 jaar) verzorgd uit te zien.
  Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van permanent make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.
  Bij Roosje’s Beautycare wordt er tijd voor u genomen! Ik luister naar uw wensen en adviseer u over de specifieke mogelijkheden voor uw gezicht. Vooraf breng ik handmatig de lijnen aan, zodat u kunt zien hoe het eindresultaat wordt. Standaard werk ik met dunne naalden. Dat duurt misschien iets langer, maar het werkt veel nauwkeuriger, waardoor een mooier, strakker resultaat ontstaat.

  Kijk voor een volledig overzicht van alle behandelingen bij Roosje’s Beautycare op de website. Ik en mijn medewerksters helpen je om je er op een betaalbare manier weer goed te laten uitzien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply