Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Wat zie je er prachtig uit!’

  Ouder worden is een mooi en natuurlijk proces dat onlosmakelijk met het leven verbonden is. Maar als je je veel jonger voelt dan dat je eruit ziet, is dat soms moeilijk te accepteren. Je innerlijk en je uiterlijk passen ­simpelweg niet bij elkaar.

  Het liefst zie je in de spiegel een frisse huid die weliswaar al heel wat jaren meegaat, maar nog steeds gezond en stralend is. Gelukkig kunnen mijn collega’s en ik jou helpen om dit resultaat te behalen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je happy in je vel te voelen. Een gezonde en frisse huid is allang geen brug te ver meer. In het instituut werken wij met huidverbeterende technieken die steeds vriendelijker én effectiever voor je huid zijn. Bovendien kunnen wij heel nauwkeurig in beeld brengen welke behandelingen bij jouw huidconditie en persoonlijke wensen passen. Dat geeft een veilig en betrouwbaar gevoel, zodat je zonder zorgen jouw kostbare huid in onze handen kunt leggen.

  Als je de 30 bereikt, ga je merken dat je huid ook al een dagje langer meegaat. Een slappere huid, lijntjes en ­rimpels, pigmentvlekken en een grauw gelaat geven jouw huid een bepaalde uitstraling. De tijd kunnen wij niet terugdraaien, maar de conditie van jouw huid wél. Wij werken met combinaties van zeer effectieve technieken die veel doen voor jouw ouder wordende huid. ­Microdermabrasie zorgt bijvoorbeeld voor een mooi ­resultaat. Bij deze dieptepeeling worden 100% steriele microkristallen over de huid gezogen en dat zorgt ervoor dat de huid nieuwe cellen gaat aanmaken. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid maakt extra collageen en elastine aan. Een echte boost voor jouw huid! Aan de buitenkant zie jij dit resultaat in de vorm van een goed doorbloede en gezonde huid die straalt van levenslust.

  Vaak adviseren wij als aanvulling op de microdermabrasie een behandeling met dermo-elektroporatie. Hierbij zorgen speciale elektronische pulsen voor een soort poortjes in de huid, waardoor werkzame stoffen beter worden ­opgenomen door de huid én in de cellen.
  Bij deze veilige techniek maken we gebruik van hoogwaardige werkstoffen, waaronder vitamine A, collageen, en hyaluronzuur. Door regelmatig bij ons langs te komen voor deze behandeling, kun je het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen. Het behandelen van huidveroudering is een vak apart: laat je daarom goed door ons adviseren en begeleiden. Wij helpen je met alle liefde, tijd en aandacht richting een mooiere en jongere huid!
  – Marjan van Gemerden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply