Rate this post
 • Zie er weer fris en jeugdig uit
  Rate this post

  Een mooie huid krijg je niet vanzelf, zoals je ook geen fantastisch lichaam krijgt door maar één keer naar de sportschool te gaan. Om je huid in een topconditie te brengen en te houden, heb je de juiste behandeling nodig.

  Er zijn verschillende behandelingen om jouw huid er weer beter te laten uitzien.

  Mesotherapie
  Bij mesotherapie worden de verminderde huideigen stoffen opnieuw in de huid gebracht, waardoor die er zichtbaar jonger gaat uitzien. Zo wordt er onder andere hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder (ook een menseigen component) en zorgt voor een optimale vochtbalans van jouw huid. Daarnaast zet hyaluron het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt jouw huid weer soepeler en elastischer, zodat je er jeugdiger uitziet.

  Softlaser
  Een rimpel kan worden veroorzaakt door een vermindering van collageen en elastine (die bepalen de stevigheid en volume van de huid), maar ook doordat de spier minder goed werkt (zwaartekracht). De softlaser geeft een liftend effect en meer volume in de huid en is een prachtig apparaat om huidverslapping en vocht / wallen onder de ogen mee aan te pakken. Door het laserlicht worden het vernieuwingsproces van de cellen in je huid gestimuleerd, waardoor de huidcellen zich gaan gedragen alsof ze 5 tot 10 jaar jonger zijn en je huid er weer beter gaat uitzien. Behandelingen met de softlaser zijn volledig pijnloos.

  Peeling
  Bij het ouder worden zie je dat de stofwisseling van de cellen wat trager wordt, waardoor de huid minder snel nieuwe cellen bouwt en wat meer dode huidcellen vasthoudt. Dit geeft een wat valere huid, een onzuivere huid, rimpels en/of acne. Een goede peeling (met vitamine C, retinol, glycolzuur of zelfs TCA) geeft dan onmiddellijk resultaat en een stralende huid.

  Maximaal resultaat
  Bij Take Time 4 Beauty kijken we naar het totaalplaatje en geven we een advies dat een resultaat voor de lange termijn geeft. Niet een kuur met één apparaat, maar juist mixen en matchen met diverse mogelijkheden, zoals een peeling, mesotherapie en/of de softlaser, om het maximale resultaat te behalen. We kunnen zo de behandeling volledig afstemmen op je huid(conditie) en wensen. ­Volledig customizen dus!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply