Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Zie er weer fris jong uit
  4/4 - (1 stemmen)

  Rond je 35ste begint de huid te verslappen en gaan zich rimpels vormen. Bij mesotherapie worden de verminderde huideigen stoffen opnieuw in de huid gebracht, waardoor die er zichtbaar jonger gaat uitzien.

  Zo wordt er onder andere hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder (ook een menseigen component) en zorgt voor een optimale vochtbalans van jouw huid. Daarnaast zet hyaluron het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt jouw huid weer soepeler en elastischer, zodat je er jeugdiger uitziet. Omdat de werkzame stoffen zich langzaam in de huid verspreiden, wordt er gestart met een kuur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het type huidprobleem dat behandeld wordt. Dit wordt tijdens een intakegeprek met je besproken. Na een volledige kuur is jouw huid weer in topconditie. Om het beste resultaat te houden, is het raadzaam om de behandeling enkele malen per jaar te herhalen, afhankelijk van de leeftijd en de persoon.

  Vitaminen en mineralen
  Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitamine en mineralen gebruikt als ook antioxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de celactiviteit gestimuleerd. Ook wordt de ouderdomspigmentatie voorkomen.
  Ook bij andere problemen dan huidverbetering is meso­therapie een goede behandeling: rimpels verminderen / kringen en wallen verminderen / striae verminderen / ­cellulitis aanpakken / acnelittekens aanpakken.

  Haarverlies tegengaan
  Steeds vaker is mesotherapie het antwoord op haaruitval. Vooral mensen met diffuus haarverlies, zoals bij stress, ziekte, dieet, na zwangerschap of operatie, zon, vervuiling of medicijnen, hebben er baat bij. Klinische studies laten zien dat de kans op succes groot is.
  Mesotherapie tegen haaruitval is veilig en vrijwel pijnloos. Iedere behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Een opbouwkuur bestaat altijd uit een serie van zes behandelingen. Resultaat van mesotherapie is na een volledige behandelcyclus van drie tot vier maanden te verwachten. Voor een blijvend resultaat zijn onderhoudsbehandelingen nodig. Dit verschilt per persoon. Er is geen postoperatieve herstelperiode en ook geen verband nodig.

  Thuisbehandelplan
  Alle behandelingen worden thuis ondersteund met een persoonlijk behandelplan, afgestemd op de behoefte van jouw huid. Huid & Duin gebruikt hiervoor de professionele producten van Image Skincare. Deze bevatten actieve farmaceutische werkstoffen en realiseren huidverbetering van het hoogste niveau.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply