Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie er weer jong & stralend uit
  Rate this post

  Collageen zorgt ervoor dat de huid sterk, elastisch en glanzend blijft. Na het 25e levensjaar neemt de productie van deze bouwstof echter behoorlijk af. Het gevolg: de huid verliest haar frisse glans en soepelheid. En alsof een verouderende huid nog niet lastig genoeg is, leidt een tekort aan collageen ook nog eens tot minder sterke spieren, pezen en banden. Met behulp van fotobiomodulatie wordt het verouderingsproces van de huid en het lichaamsweefsel effectief tegengegaan.

  Fotobiomodulatie staat voor een pure vorm van licht, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt bevorderd. Met zichtbaar resultaat: de huid krijgt de natuurlijke frisheid weer terug en ziet er weer jong en stralend uit.

  De QB Y6000F
  Wetenschappers zijn het er over eens dat bepaalde lichtspectra van invloed zijn op de processen in ons lichaam, met name de fotobiomodulatie. Het licht op een golflengte van 633 nanometer activeert de natuurlijke lichaamsprocessen om de huidveroudering tegen te gaan. Met andere woorden: de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine, worden gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. De QB Y6000F maakt gebruik van de innovatieve High Pressure collageen lichttechniek. Dit maakt de collageen lichttherapie nóg krachtiger en effectiever. De therapie heeft een zichtbaar anti-verouderingseffect voor het gezicht, het decolleté en de handen en is een natuurlijke behandel­methode die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

  Voordelen:
  – Zichtbaar resultaat op het gebied van anti-aging en ­huidverbetering
  – Geen medische ingreep of bijwerkingen
  – Geen lasers, UV-straling of heftige peelings
  – Heerlijk ontspannende sessies: geen lasers, UV-straling of warmte
  – Geschikt voor elk huidtype
  – Veilig, pijnloos en betaalbaar
  – Korte behandelingstijd

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply