fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zie er weer zo oud uit als je je voelt

  We worden allemaal ouder, maar als je uitstraling niet meer bij je leeftijd past, kan er iets aan gedaan worden.

  Oorzaken van een minder mooie huid zijn onder andere veroudering van de huid zelf (door een teveel aan zon en roken), een expressieve gezichtsuitdrukking, veranderingen in het skelet en verlies of verplaatsing van subcutaan vet, waardoor er bijvoorbeeld rond de ogen wallen ontstaan. Ook ontstaan er bij het ouder worden veranderingen in de huid. Meer pigmentvlekjes, overbeharing en rode vaatjes op de wangen maken het beeld onrustig.

  Allerlei behandelingen
  EMC Gooi en Eemland biedt een scala aan behandelingen waaruit je samen met de dermatoloog kiest om de veroudering een halt toe te roepen en er weer zo oud uit te zien als je je voelt. De drie pijlers van de behandelingen zijn: adviezen over je leefstijl, verbetering van de huidstructuur met laser, en verbetering van rimpels met Botox en fillers.

  Ben je benieuwd naar wat EMC Gooi en Eemland voor jou kan doen? Neem dan contact op en plan een vrijblijvend advies bij een van de huidtherapeuten.

  Nieuwe naam, vertrouwde zorg
  EMC Gooi en Eemland is de nieuwe naam van EMC Tergooi. Voor jou als cliënt verandert er niets. De locatie (in Tergooi) blijft hetzelfde en je blijft verzekerd van de goede zorg die je van de dermatologen en huidtherapeuten gewend bent. Het e-mail- en webadres zijn wél veranderd.

  Uitbreiding team
  Het team van EMC Gooi en Eemland is sinds 1 oktober 2019 uitgebreid met dermatoloog Laura Kienhorst. Zij is een allround dermatoloog (binnen Tergooi) en heeft veel ervaring met de behandeling van de huid die ouder wordt. Botox en fillers worden door haar op een verantwoorde manier toegepast, zodat er een natuurlijk resultaat ontstaat.

  ‘Erg blij met het resultaat’
  Ik kwam bij het EMC voor een intake. Dit is een gratis consult van 20 minuten waarbij ik samen met de huidtherapeut een plan van aanpak heb gemaakt voor de behandeling. Mijn eerste vraag was: ‘Kunt u iets doen aan de haartjes op mijn bovenlip?’, maar al pratende bleek dat zij ook iets kunnen doen aan de conditie van mijn huid. Ik ben 63 en heb hier en daar wat pigmentvlekjes en zichtbare vaatjes in mijn gezicht en natuurlijk ook wat rimpeltjes.
  Het behandelplan is gemaakt, en de eerste drie behandelingen heb ik gehad. De overbeharing wordt met een laser behandeld. Dit moet nog wel een paar keer herhaald worden voor een blijvend resultaat. De pigmentvlekjes en de zichtbare vaatjes zijn met een andere laser behandeld en die zijn al blijvend weg met één behandeling. Een peeling heeft gezorgd voor een frissere teint en in het najaar gaan we kijken of we verder gaan met Botox en/of fillers.
  Ik ben heel enthousiast en erg blij met het resultaat tot nog toe. EMC is een adres waar alles voor mij gedaan kan worden in een vertrouwde omgeving met behandeling door vakmensen.

  een cliënt

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply