Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik zie geen haar. Helemaal waar!
  Rate this post

  Haren groeien overal op je lichaam. Dat is heel natuurlijk, maar liever zou je die ontsierende haren kwijt zijn. Vooral de haartjes op je bovenlip vind je erg storend. Je laat ze steeds epileren, maar na een paar weken groeien de haartjes doodleuk weer terug. Het liefst zou je ze voor altijd vaarwel zeggen!

  Scheren, epileren, bleken of harsen: allemaal tijd- en geldrovende manieren om van je overtollige haargroei af te komen. Bovendien zijn sommige ontharingsmethoden onprettig. Heb jij ooit iemand gesproken die harsen of ­epileren fijn vond? Precies. Akke de Boer Lijfstijlstudio biedt dé oplossing voor jouw ontsierende haartjes:  ‘Ultra VPL’. Hiermee worden korte lichtflitsjes geabsorbeerd door de melanine in het haar. De bloedvaatjes sterven af, waardoor er geen nieuwe haar meer kan teruggroeien. De Ultra VPL is veilig, snel en vrijwel pijnloos:  het gevoel is te vergelijken met een lichte tinteling.  De lichtflitsen dringen alleen oppervlakkig door in de  huid en geven daarom geen bijwerkingen op de huid.

  Korte en pijnloze behandeling
  VPL kan worden toegepast op bijna iedere plek van het lichaam en is geschikt voor licht en donker haar en voor de lichte en de donkere huid. In geval van licht haar of een donkere huid zijn vaak wel wat meer behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Bij grijs haar werkt de behandeling helaas niet, want de lichtflitsen hebben geen effect op deze haren. De behandelingsduur is vrij kort, want een groot aantal haren wordt in één enkele flits vernietigd. De bovenlip bijvoorbeeld duurt enkele minuten, een onderbeen een half uur. Gemiddeld heb je 5 tot 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 tot 6 weken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply