Rate this post
 • Zie ginds komt de stoomboot… met Javier Guzman weer aan!
  Rate this post

  Oktober. Het theaterseizoen is in volle gang, de buitentemperatuur daalt en het wordt alweer vroeg donker. Dit wil ook zeggen dat we langzaamaan richting de donkere maanden van december gaan. Misschien was het je nog niet opgevallen, maar de winkels liggen vol met kruidnoten en strooigoed. Het is ieder jaar weer een schrikmoment én het lijkt elk jaar eerder te beginnen.

  Toch al zin in het ‘heerlijke avondje’? Kom dan genieten van Javier Guzman’s nieuwste Sinterklaasconference, waarin hij zijn humoristische kijk op de wereld en de actualiteiten deelt met het publiek. Niet het welbekende heerlijke avondje, maar zeker vol van humor en plezier. 

  Op donderdag 25 oktober neemt Javier in Theater DNK in Assen het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws, belangrijk of onbelangrijk: het maakt niet uit. Zijn humor brengt ligt aan de donkere herfst- en wintermaanden. Het belooft een avond onbelemmerd lachen te worden. Niet alleen om het nieuws, maar ook om Javier. Be there!

  De vinger op de juiste plek
  Wat te verwachten van een Sinterklaasconference van Javier Guzman? Een conference op het scherpst van de snede, filerend, twijfelend en waarachtig. We leven in een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden én soms, heel soms, gebeurt er iets opmerkelijks. Javier Guzman weet de vinger op de juiste plek te leggen.

  Javier in het kort
  Javier Guzman is cabaretier, stand-up-comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

  Sinterklaasactie
  In het kader van de Sinterklaasconference geldt er een leuke actie bij deze voorstelling, want wie jarig is, trakteert! Sinterklaas maakt vijf mensen, die al een kaartje hebben gekocht, blij met een extra gratis kaartje. Zo kunnen deze gelukkige theaterbezoekers ook nog een vriend, vriendin, oom of buurvrouw meenemen. De winnaars worden ruim van tevoren door Theater DNK via de mail bekendgemaakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply