Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zie je door de bomen het bos niet meer?
  Rate this post

  Kim Administratieve Thuishulp in Tilburg helpt iedereen die steun nodig heeft bij het onderhouden van zijn of haar thuis-administratie. Sinds kort biedt Kim Administratieve Thuishulp een nieuwe dienst: speciale ondersteuning aan ZZP’ers. Op die manier neemt ze jou als eigenaar van een klein bedrijf snel en overzichtelijk de zorg over de administratie uit handen. Met name in de overlapping van het bedrijf en de thuisadministratie ontstaan vaak knelpunten.
  Als ZZP’er heb je het vaak al druk genoeg met je bedrijf. In veel gevallen blijkt dan dat als eerste de post niet meer direct geopend wordt en er dus belangrijke berichten niet tijdig gezien worden. Regelmatig worden rekeningen hierdoor net te laat betaald, met onnodige kosten en boetes als gevolg. Zelfs de gegevens tijdig bij de boek­houder krijgen is een uitdaging, wat mogelijk ook weer extra kosten meebrengt.
  Op orde brengen
  Om ervoor te zorgen dat je in dit administratieve bos de bomen weer kunt zien, kan Kim Administratieve Thuishulp je helpen. Afhankelijk van jouw wensen komt Kim Administratieve Thuishulp met een vastgestelde regelmaat bij je langs om een en ander op orde te brengen en te houden. Dankzij haar kennis en ervaring in de privé-admini­stratie is een eventuele overlap hierin geen probleem.

  Over Kim
  Kim Administratieve Thuishulp is opgericht omdat het voeren van administratie ingewikkeld kan zijn. Toen Kim enkele jaren geleden te maken kreeg met twee sterfgevallen in haar familie, kwam ze erachter dat er eigenlijk helemaal geen voorziening was die administratieve hulp kon bieden, vooral in een nare periode. Nu deelt zij haar kennis met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten: iemand die een dierbare verloren heeft, onlangs gescheiden is, simpelweg niet goed kan omgaan met de computer om de zaken te regelen, of te weinig tijd heeft om zelf de administratie te doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply