Rate this post
 • Zie je het zitten?
  Rate this post

  De ogen zijn het eerste waar we naar kijken als we iemand voor het eerst ontmoeten. Hierdoor trekken we vaak al een hoop conclusies over een persoon, ook als deze niet kloppen.

  Als je last hebt van erge wallen of hangende oogleden kan dit een slechte indruk achterlaten. Misschien kom je vermoeid, verdrietig of somber over, terwijl dit helemaal niet is wat je wilt uitstralen. Een ooglidcorrectie is geen grote ingreep, met wel een heel grote impact!

  Weer een mooie blik
  Wanneer je huid ouder wordt, rekt deze uit. Hierdoor ontstaat er een overschot aan huid dat kan gaan hangen. Doordat ooglidbehandelingen onder lokale verdoving gedaan worden, zul je weinig voelen van de behandeling. Doordat de littekentjes klein zijn en zo goed mogelijk verborgen worden, zul je na het herstel bijna niks meer van de correcties zien. Na een weekje worden de hechtingen al verwijderd. Zo heb je snel resultaat, met weinig ongemak of pijn. We maken onderscheid tussen twee ooglidcorrecties: de boven- en onderooglidcorrectie.

  Meer ruimte
  Bij deze correctie wordt de overbodige huid boven je ogen weggehaald. Als gevolg hiervan zul je merken dat je meer ruimte boven je oog hebt (fijn, als je graag make-up draagt). Je ogen zullen er meer open uitzien. Het resultaat is direct en je uiterlijk zal minder vermoeid en verouderd zijn. Buiten de esthetische aspecten kan de overtollige huid ook zwaar aanvoelen of voor hoofdpijn zorgen. Ook dit kan goed opgelost worden met een bovenooglidcorrectie.

  Weer wakker
  De naam zegt het natuurlijk al, maar deze behandeling is het beste geschikt voor wallen en overtollige huid onder de ogen. Als je merkt (of krijgt te horen) dat je er vermoeid uitziet, dan kan deze behandeling jou een handje helpen. De huid wordt weer strakgetrokken en je ogen zullen er weer fris en ‘wakker’ uitzien.

  De ervaring van …
  Josefien (49): ‘Ik vond mijn hangende oogleden vreselijk. Vanaf mijn veertigste begonnen mijn oogleden steeds meer te hangen. Ik vond het lelijk en werd er erg onzeker van. Mijn make-up zat niet mooi meer, dat vond ik zelf nog wel het vervelendst. Van andere mensen kreeg ik wel eens commentaar dat ik chagrijnig of boos keek, terwijl ik me dan helemaal niet zo voelde.
  Ik heb echt goed rondgekeken in mijn buurt naar waar ik de behandeling kon laten doen. Ik heb me goed laten informeren, rondgevraagd en zelf onderzoek gedaan. Zo kwam ik dan uit bij Medica Estetica. Ze hadden daar veel begrip voor mijn situatie en ik voelde me er direct op mijn gemak. Het is een hele schone kliniek en je merkt echt dat ze een boel vakkennis hebben.’

  Over cosmetisch artsen Kamran Firdausi en Viçdan Köse
  Dokter Firdausi en dokter Köse hebben allebei hun artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde Kamran een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft hij zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde.
  Viçdan is eerst diverse jaren werkzaam geweest als arts voordat zij zich in de cosmetische geneeskunde ging specialiseren. Net als Kamran werkt zij volgens het Firdause Full Face Concept, maar daarnaast heeft ze extra scholing gevolgd op het gebied van huidverbetering en cosmetische gynaecologie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply