Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • “Ik zie klanten per week gelukkiger terugkomen”
  Rate this post

  Nanda Wallroth is eigenares van twee vestigingen van Easyslim.nu. Zij vertelt over hoe zij is gestart als ondernemer.

  Hoe ben je franchisenemer geworden?
  ‘Ik ben zelf als klant begonnen! Gedurende mijn zwangerschap was ik 30 kilo aangekomen, en ik wilde graag weer van die extra kilo’s af. Ik zag een reclame van Easyslim.nu langskomen op Facebook, en ik ben er zelf weer slanker mee geworden. Ik was zó enthousiast over deze methode, dat ik er anderen mee wilde gaan helpen. Nou was Karin Hut, die de methode in 2015 introduceerde in Nederland, op zoek naar franchisenemers, en ik wilde wel aan dit avontuur beginnen. Het kwam ook gewoon mooi uit, want ik was toch al op zoek naar ander werk.’

  Hoe ging dat, het opzetten van je eigen vestiging?
  ‘Ik ben gewoon aan de slag gegaan en heb allemaal mensen om mij heen verteld waarmee ik bezig was. Zo kreeg ik mijn eerste klanten, en het is heel snel gegaan. Ik had eerst een ruimte vlakbij mijn huis, maar na acht maanden stond mijn agenda vol, dus ben ik gaan uitbreiden en heb ik de studio verhuisd naar de Pampuslaan en heb ik een apparaat erbij besteld. Op een gegeven moment werd het weer zó druk, dat ik de stap heb gezet om een tweede vestiging te openen, aan de Oostenburgergracht. Die is sinds februari dit jaar in bedrijf, en loopt ook als een trein. Ik heb inmiddels een team van vier vrouwen voor de twee vestigingen. Het is allemaal blijkbaar gelopen zoals ’t moest lopen…’

  Wat vind je het leukste van dit werk?
  ‘Mensen gelukkig maken! Als klanten voor het eerst bij mij langskomen, zijn ze doorgaans ontevreden over zichzelf, maar ik zie ze per week gelukkiger terugkomen, waarbij ze enthousiast vertellen over hoe ze zich voelen. En dat allemaal door de Easyslim.nu-methode. Het mooie van van het apparaat is dat je je spieren traint. Klanten zeggen dan ook dat ze zich sterker in hun vel voelen en dat bijvoorbeeld het sporten beter gaat. Het apparaat stimuleert het lichaam om harder aan het werk te gaan. Als je deze trainingen doet, in combinatie met sporten en een goede leefstijl, kun je snel een kledingmaat achteruit gaan.’

  Wat zijn jouw toekomstplannen?
  ‘Als het aan mij ligt, komen er een derde, vierde en vijfde vestiging. Het lijkt me heel leuk om Amsterdam te veroveren! Dat is echt mijn ambitie. Ik denk dat ik eind dit jaar nog wel de derde vestiging kan openen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply