Rate this post
 • Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
  Rate this post

  Oké, ondergoed zit doorgaans ónder je kleding. Toch is het bij het dragen van bepaalde kleding zichtbaar. Weliswaar niet direct, maar een bh of slip kan behoorlijk aftekenen waardoor je vetrolletjes extra opvallen. En soms wil je dat gewoon niet!

  Tover je buikje weg
  Shapewear zorgt ervoor dat jouw lichaam op bepaalde plaatsen ‘geshaped’ of ‘gecorrigeerd’ wordt. Als je bijvoorbeeld een buikje hebt, dan kun je er met shapewear voor zorgen dat die minder opvalt onder een strak jurkje. Zo staat kleding net iets mooier of voel je je zelfverzekerder.

  Variaties
  Shapewear is al lang niet meer het oubollige corrigerende ondergoed van vroeger. De shapewear die je vindt bij De Magneet Bodyfashion bestaat in allerlei variaties. Denk aan jurkjes, body’s, shorts en slips, zodat je zelf kan kiezen welke delen van jouw lichaam jij gecorrigeerd wilt hebben. Bovendien vind je er shapewear van verschillende materialen en in uiteenlopende kleuren. Voor ieder wat wils!

  De 2 C’s Corrigeren en comfort: die twee kunnen toch niet samengaan? Juist wel!
  De shapewear van tegenwoordig biedt het allebei: het shapet
  jouw lichaam op de manier die jij graag ziet en het draagt tegelijkertijd heerlijk.

  De Magneet Body­fashion heeft de volgende merken shapewear:
  – Spanx
  – Maidenform
  – Felina

  Strak keurslijf
  Lang geleden bestond er al shapewear. Vrouwen werden ingesnoerd in een strak korset waarmee hun taille werd geaccentueerd. Dit korset zat soms zó strak dat ze amper konden ademhalen en flauwvielen, of spijsverteringsproblemen kregen. Toch hadden ze dat er voor over om aan het schoonheidsideaal te voldoen. Gelukkig is de shapewear van tegenwoordig een stuk comfortabeler!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply