Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik zie de zon weer schijnen’

  ‘Ik kampte al een tijd met erge rugpijn. Ook geestelijk had ik het zwaar door een aantal sterfgevallen in mijn omgeving en andere moeilijke gebeurtenissen. Op een dag ging het helemaal mis. Nadat een orthomanueel arts mijn rug had losgemaakt, kon ik me niet meer verroeren van de pijn. Zelfs zware pijnstillers hielpen niet. Daarnaast werd ik depressief, angstig en enorm nerveus. Ik kon slecht alleen zijn, huilde de hele dag en kon geen mensen om me heen verdragen. Ik lag noodgewongen hele dagen plat, maar de pijn ging niet meer weg.

  Via de huisarts kwam ik terecht bij de psychiater, die me antidepressiva en rustgevende middelen voorschreef. Ik sleepte me door de dagen heen. Op een dag kreeg ik de tip naar Jacob Duursma van Auror Scalar Technology te gaan, vooral om de ontspannende werking die het op mij zou kunnen hebben.

  De eerste zes weken kreeg ik wekelijks resonantietherapie van Jacob en dit was erg zwaar. Er kwamen veel emoties los waar ik mij geen raad mee wist en ik overwoog te stoppen. Jacob ondersteunde mij hierin en adviseerde me om de week te komen. Vanaf dat moment ben ik steeds meer vooruit gegaan. Na de behandelingen was ik vaak erg moe en dan belde ik met Jacob voor advies. Hij stelde me gerust en verzekerde me dat het op den duur beter zou worden. Hierdoor werd ik rustiger en kon ik me overgeven aan het herstellingsproces. Na de behandeling ben ik vaak zo ontspannen dat ik in de auto in slaap val, natuurlijk wel op de bijrijdersstoel. Ik houd de rest van de dag vrij om bij te komen en te slapen als ik daar behoefte aan heb.

  Langzaam maar zeker verminderden mijn depressie en mijn angst. Af en toe ben ik nog een beetje nerveus, maar dit is niet te vergelijken met het begin. Ik heb zelfs de rustgevende medicatie kunnen afbouwen! Ook de rugpijn is enorm verminderd: ik fiets en wandel weer dagelijks en zie de zon weer schijnen. Ik ben heel blij dat ik bij Jacob gekomen ben, ik ga nog steeds vooruit en zie het allemaal weer zitten!’

  – Tanja uit Veldhoven

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply