Rate this post
 • Je ziet er weer jaren jonger uit
  Rate this post

  Laat één ding duidelijk zijn: het verouderingsproces van je huid is niet te voorkomen. Maar gelukkig kun je het wel vertragen. En daar hoeven niet eens chirurgische ingrepen of naalden aan te pas te komen.

  Bij Jeanette Veldhuizen Clinic kun je met een bindweefselmassage je huid een flinke boost laten geven en wanneer je dit regelmatig ondergaat, zal je huid daar enorm van opknappen.

  Ontspannend
  Bindweefselmassage is een stevige massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen: het onderhuidse bindweefsel. Hierdoor wordt nieuw weefsel aangemaakt omdat de collageen en elastinevezels in de huid worden gestimuleerd. Een bindweefselmassage duurt zo’n 20 tot 25 minuten en werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook zeer aangenaam en ontspannend. Gedurende de massage worden aandachtspunten zoals littekentjes en fijne rimpeltjes extra aangepakt. Het beste resultaat kun je verkrijgen door de behandeling in kuurverband te ondergaan.

  Een stevige huid
  Met bindweefselmassage kunnen zeer mooie resultaten worden behaald. De huid wordt steviger, gladder en beter doorbloedt. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels, verklevingen en acne ontstaan. Dit wordt veroorzaakt doordat de celwanden niet meer goed in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd zodat fijne rimpeltjes vervagen. Littekens worden soepeler en herstellen mooier en sneller. Je hebt dus geen ingrijpende operatie nodig om huidveroudering te vertragen. Na een kuur bindweefselmassage oogt je huid weer gezond en fris en kan er weer helemaal tegen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply