Rate this post
 • ‘Zij is een heel ander meisje geworden’
  Rate this post

  Kinderen worden regelmatig blootgesteld aan ziektekiemen en bacteriën. Ieder kind heeft wel eens wat. Ook komen kinderen met veel situaties in aanraking, waardoor ze uit evenwicht kunnen zijn. Gebeurtenissen zoals een scheiding, gepest worden of een nieuwe school.

  Laura is een meisje van 3 jaar. Zij heeft ruwe, rode huiduitslag in haar gezicht. Dit verslechtert als zij in bad is geweest. Haar ontlasting is slap en ruikt zuur. Gedurende de zwangerschap was haar moeder 3 maanden misselijk en vaak moe. Tijdens de bevalling was de verloskundige heel streng, en de weeën stopten gelijk. Laura’s ontlasting kwam in het vruchtwater. Haar moeder had een totaalruptuur. Zij heeft hier veel pijn van gehad, tot er maanden later poliklinisch littekenweefsel verwijderd is. Vlak na de bevalling werd de vader van Laura ziek en kon hij het meisje niet goed verdragen. Laura heeft de eerste 10 maanden niet doorgeslapen. Haar moeder moest dit alleen dragen. Zij hangt nog steeds veel aan haar moeder. Zij gaat 2 ochtenden naar de peuterspeelzaal. Laura kijkt eerst de kat uit de boom en speelt vaak alleen.
  De eerste maanden van haar leven waren niet gemakkelijk voor haar geweest, met een vader die er eigenlijk niet was en een moeder die veel pijn had. Daardoor had Laura een muurtje om zich heen gebouwd, letterlijk en figuurlijk. Ze kreeg een middel dat haar hielp om zich vrijer te voelen.

  De laatste keer dat ik haar zag, was zij een heel ander meisje dan de eerste keer. Toen hing zij letterlijk aan zijn moeder en nu was zij vrij. Haar eczeem was weg. Homeopathische middelen zijn zeer geschikt voor kinderen, omdat zij nog veerkrachtig zijn, waardoor zij snel kunnen reageren op de behandeling.
  Wil je advies of informatie van mij, of wil je een afspraak maken? Bel of mail mij, of kijk op
  mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply