Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zijdepoeder bij zomerse ongemakken

  Zijde is een buitengewone stof. De keratine, waaruit deze stof bestaat, lijkt sterk op de structuurproteïnen van de menselijke huid; in het bijzonder op collageen. De keratine neutraliseert de zuren in de huid. Op de huid stabiliseren zij op deze manier de zuurmantel van de huid.

  Zijdepoeder neemt tot wel 40 procent aan eigen gewicht op in vocht en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijk zijdezacht gevoel en een matte glans. In de zomer geeft de zijdepoeder een aangenaam rustgevend gevoel op de huid. Zweetvoeten of vochtige handen en oksels worden blij met de licht deodoriserende lichaamspoeder. Heb je eindelijk je zomerjurkje weer aan en krijg je na veel lopen last van rode, jeukende bovenbenen? De zijdepoeder geeft verlichting omdat die vocht absorbeert en huidirritatie tegengaat. Met blote voeten in je sandaaltjes of schoenen verkleint de zijdepoeder de kans op blaren wanneer deze te strak zitten. De billen van fanatieke fietsers blijven met de zijdepoeder zacht. Dat horen de medewerkers van Drogisterij ‘De Hazelaar’ in elk geval van enthousiaste fans voor wie de poeder tijdens lange fietstochten onmisbaar is geworden. 

  Voor de lichaamspoeder van Dr. Hauschka is puur zijdepoeder gebruikt dat bij de zijdedraadproductie ontstaat. De zijdepoeder is verrijkt met heilzame plantenextracten zoals salie, gentiaan en eikenschors.

  Ervaar de veelzijdigheid van deze prachtige lichaamspoeder bij vele ongemakken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply