Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
3/4 - (1 stemmen)
 • Zijn jouw voeten zomerklaar?
  3/4 - (1 stemmen)

  De zomer staat weer voor de deur. Maar nu denk je: ‘O nee! M’n voeten! Ik heb ze al die maanden in mijn schoenen verstopt. Niemand heeft ze toen gezien, maar nu? Help!’. Lazise Pedicure Praktijk is jouw redmiddel. Want hoe maak jij je voeten in een paar simpele stappen zomerproof?

  Vergeet het gestreste leven en gun je voeten een relaxmoment. Want vergeet niet: zonder je voeten zou je niet die fantastische zomerschoenen aan kunnen.
  Maar wat heb je nou toch nodig om je voeten zomerproof te maken? Begin met een grote kom, wat SpaRitual Infinitely Loving Chinese jasmijn bath salts, SpaRitual Infinitely Loving Chinese jasmijn Sugar scrub, kleimasker, Samenwerkende Pedicures voetencrème, een grote handdoek, een kleine handdoek, een glasvijl, SpaRitual truebond primer, truebond strong Basecoat en truebond strong hold Topcoat en last but not least SpaRitual nagellakje.

  Voeten
  Leg de handdoek op de grond en zet hierop een kom, die je vult met warm water. Vergeet dan vooral niet de SpaRitual bath salts Chinese jasmijn erbij te doen; dan geurt meteen heel je huis er zalig naar! Dompel je voeten in de kom en laat ze hiervoor 10 minuten heerlijk in weken. Zijn de 10 minuten om, dan pak je de SpaRitual Sugar scrub en scrub je goed de boven-, onder- en zijkanten van je voeten. Scubben zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je voeten weer zacht gaan aanvoelen. Na het scrubben kun je ze in de grote kom afspoelen en eruithalen om af te drogen.

  Nagels
  Pak je glasvijl en vijl je nagels recht! Haal geen hoekjes weg, want dat is vaak oorzaak nummer 1 van ingroeiende nagels. Zijn ze mooi recht, pak dan de primer en lak al je tenen. Deze laag zorgt ervoor dat het liften en afbladderen wat minder snel zal gaan gebeuren Pak de basecoat en lak al je nagels. Waarom? Je zou toch niet willen dat je nagelplaat meeverkleurt? Gebruik je favoriete kleur SpaRitual Nagellak en lak je nagels netjes, en sluit af met een Topcoat. Laat je nagellak drogen, want pas na 8 uur is deze volledig uitgehard. Smeer als afsluiting het juiste type Samenwerkende Pedicures voetencrème in.

  Eelt
  ‘Hé, maar mijn eelt dan?’ Je hebt helemaal gelijk: laat je eelt plekken professioneel verwijderen. Alle thuisproducten voor het eelt zijn handig en geven effect, maar stimuleren de celdeling, dus het komt veel sneller terug. De pedicure snijdt het eelt professioneel weg, zodat je veel langer van mooie voeten kunt genieten.

  Schimmelnagels
  ‘En mijn schimmelnagels dan?’ De pedicure adviseert je om deze zeker niet te gaan lakken! Je nagellakje is ‘besmet’ met de schimmel, maar ook sluit je de schimmel op, waardoor deze zich kan vermenigvuldigen. Wil je toch met gelakte nagels de zomer in, kom dan langs voor de teennagelcorrectie. Kies voor een erkende pedicure die is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet.

  Wil je hulp bij bovengenoemde voetproblemen? Maak dan een afspraak, of kies uit de vele andere pedicurebehandelingen, voetreflexzonemassage of cosmetische behandelingen. Producten van SpaRitual of Samenwerkende Pedicures zijn te koop via de webshop, en een gedeelte in de winkel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply