Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zin in de zomer!
  Rate this post

  Het is zomer! Dat betekent het strand of het zwembad opzoeken, en dan wil je er wél goed uitzien. Alles mag nog net even wat strakker en de huid nog net wat mooier. Maar wat als je door je drukke leven hier geen tijd voor hebt?

  Bij Fitwell.nu kun je onder persoonlijke begeleiding, verantwoorde voedingsadviezen en met hulp van een geavanceerd apparaat plaatselijk afslanken en tegelijkertijd spiermassa opbouwen. Wat zelfs met een streng dieet en intensief sporten vaak niet lukt, is bij ons wel mogelijk! De afgelopen 3 jaar hebben wij al veel mannen en vrouwen geholpen hun doel te bereiken. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt. Uiteraard moet je zelf ook de nodige moeite erbij blijven doen. Afvallen is niet simpel en gaat vaak niet snel. Dat zou ook niet gezond zijn. Bij Fitwell.nu krijg je geen crashdieet en we verkopen geen supplementen. Wij werken door middel van goede coaching en advies en een gedegen behandelplan aan een duurzaam resultaat. Wij zorgen ervoor dat je van de zomer weer strakker in je zwembroek, badpak of bikini past!

  Een uur ontspanning
  Je ligt bij Fitwell.nu gedurende een uur ontspannen op een behandeltafel, met een aantal pads op je lichaam. Deze pads zorgen voor een pijnloze behandeling met ultrasound en elektrostimulatie. Zo zorgt de apparatuur ervoor dat vet verbrand, spieren getraind en de huid gladder en strakker wordt. Via het lymfesysteem worden verdere afvalstoffen op natuurlijke wijze afgevoerd. Klanten halen meetbaar al na de eerste behandeling resultaat.
  Nieuwsgierig geworden? Maak nu een afspraak voor een intake en proefbehandeling!

  – Michael Aben

  Zij gingen je voor:
  Bea uit Zwolle: ‘Ik had altijd rugklachten, kon moeilijk bukken, had pijn bij het opstaan uit een stoel enzovoort. Inmiddels heb ik een aantal weken de behandelingen bij Fitwell gedaan, voornamelijk om wat gewicht te verliezen. Tot mijn verbazing zijn mijn rugklachten ook beduidend minder geworden. Ik hoef geen pijnstillers meer te gebruiken na het sporten! Mijn lichaam wordt daarnaast ook weer wat strakker. Een aanrader!’

  Lian uit Meppel:’Goede uitleg, relaxte sfeer, leuke en gezellige medewerkster die mij hielp en het belangrijkste: na één behandeling al resultaat. Ik ben al meerdere centimeters verloren!’

  Fitwell.nu voordelen:

  – Afslanken door vermindering centimeters omvang
  – Strakkere huid door betere doorbloeding
  – Spieropbouw, ondersteuningherstel bij (sport)blessures
  – Verantwoorde voedingsadviezen, geen dieet
  – Geen gebruik van supplementen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply