fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Zin in een ander kapsel?

    Grijs is helemaal hot deze zomer en omdat Louis wel eens zin had in een heel andere look, waren wij wel benieuwd hoe deze kleur hem zou staan. Louis heeft een geweldige bos haar waar je alle kanten mee uit kunt. Eerst heb ik zijn haar geknipt, de zijkanten kort opgeschoren en bovenop langer gelaten. Deze manier van knippen wordt ook wel de ‘fadelook’ genoemd.

    Om een mooie grijze kleur te krijgen, moet het haar eerst ontkleurd worden tot het helemaal wit is en alle kleur­pigmenten uit het haar zijn. Daar zijn we dan ook mee begonnen en na anderhalf uur in de blondering was Louis’ haar helemaal wit. Vervolgens is er een asblonde kleur overheen gezet om een mooie grijze gloed te krijgen. Voor de stijling heb ik gebruikgemaakt van het ouderwetse heren föhnen en vervolgens heb ik met gel en haarlak nog even de puntjes op de i gezet.

    Marloes was 10 jaar getrouwd en ging dit vieren. Daarbij hoorde natuurlijk ook een leuk opsteekkapsel, maar aangezien Marloes niet van hele strakke en nette kapsels houdt, mocht ik het haar nonchalant opsteken. Eerst heb ik een halve staart aan de onderkant van het haar gemaakt en deze getoupeerd en vastgezet. Deze basis dient als ver­steviging en de rest van het haar wordt daarnaar toegewerkt, zodat de schuifspeldjes ook goed in het haar blijven zitten. Het overige haar heb ik met de grove krultang gekruld en vervolgens op gevoel weggestoken. Als finishing touch maakte een mooie grote bloem het geheel helemaal af.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply