Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zin in een feestje?
  Rate this post

  Een feestje is áltijd leuk en tijdens die laatste koudere maanden van het jaar gaan we er weer voor! Volle agenda’s met nieuwe afspraken, ‘ingehaalde momenten’, en misschien zelfs nog dé date van het jaar. Maar dan… De datum staat en je kunt je vervolgens gewoon laten verrassen, maar wat dacht je van een goede voorbereiding? Daarmee scoor je uiteindelijk écht!

  Wat is jouw gunfactor? Dat is gek genoeg een belangrijke vraag, want cadeautjes zijn fantastisch om te geven. Het één staat ook niet los van het ander, maar gun jij jezelf ook een cadeautje? Wat zou het uiteindelijk fijn zijn als jij je tijdens je afspraak op je mooist voelt en je uitstraling op en top is! More Beauty heeft dat speciale ‘Skin Fresh-cadeautje’ voor jou, in aanloop naar je dates. Wanneer jij dan het beste uit jezelf naar boven wilt halen, is dat een mooie investering.

  Groots resultaat voor jouw huid
  De Skin Fresh Treatment: groots resultaat, zonder apparatuur. Kom het maar ervaren! Denk aan reinigen, anti-aging, verfrissen, verzegelen, genieten en de ‘finishing touch’. Bovendien kun je de treatment later zelf vervolgen door voor thuis nog een aanvullende behandeling mee te nemen. Dat is gemakkelijk en zo kun je het mooie resultaat langer vasthouden!

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.
  Welke behandeling is voor mij het meest geschikt?
  Oeps… Voor iemand die ik nóg niet ken is dat lastig te beantwoorden. Allereerst is het fijn je te kunnen ontmoeten, zodat ik je huid kan beoordelen en wat vragen kan stellen. Wat voor de één heel belangrijk is, blijkt voor een ander soms niet relevant. Ga je voor verzorging of voor verbetering? Wat doe jij thuis voor jezelf en wat zijn je verwachtingen? Gelukkig is keuze-stress niet nodig, want er zijn meerdere behandelingen mogelijk met verschillende werkstoffen mét en zonder apparatuur voor het verkrijgen van het door jou gewenste resultaat. Tot ziens!

  Heb jij ook een vraag? Stuur een berichtje naar Josephine via josephine@more-beauty.nl of maak direct een afspraak.

  Van mij voor jou
  Bij de Skin Fresh Treatment zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen weer netjes bijgewerkt en gemodelleerd zijn.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply