Rate this post
 • Zin in zomer
  Rate this post

  Het is bijna vakantie en de ‘to do’-lijstjes liggen al klaar om al jouw benodigde spullen in te pakken. De ­laatste boodschappen worden aangeschaft: een opblaas­flamingo voor de kinderen, een nieuwe zwembroek voor manlief, en voor jezelf? Denk je daar ook nog aan?

  Om én niet uitgeblust op weg te gaan, én er zelf ook goed uit te zien wanneer je vertrekt, is een ultiem relaxmoment voor de vakantie een goed idee. Zet jezelf dus ook op je ‘to do’-lijst en maak een afspraak bij jouw schoonheids­specialist. Onderga een de ultieme ‘cool down’ of verwen jouw huid met een aquabrasiebehandeling.

  IJskoud masker
  Wist je dat er een ijskoud masker bestaat, genaamd Cool Down? Dit masker bevat de drie vitaminen A, C en E en zorgt voor een shockeffect in jouw huidcellen. Daardoor krijg je een frisse tint en kun je opgewekt aan je vakantie beginnen.

  Roterende waterstraal
  Aquabrasie haalt op een zeer aangename manier de ­afgestorven cellen van de huid. Met een roterende waterstraal worden schilfertjes, vuil en onzuiverheden voorzichtig verwijderd. Alles wat de huid verstoort, wordt weggehaald. Er komt een gezonde frisse huid tevoorschijn, die nu het vermogen heeft de (anti-aging) werkstoffen op te nemen. Er komt een gezonde frisse huid tevoorschijn, die er jaren jonger uitziet! Deze peeling is zó zacht en aangenaam, dat hij ook geschikt is voor de gevoelige huid. Gebruik daarna beschermende verzorgingsproducten om jouw huid in een goede conditie te houden.
  Er goed uitzien is geen toeval, maar het resultaat van consequente verzorging!

  Je kunt bij More Wellness & Beauty ook terecht voor:

  • permanent ontharen
  • pigment- en tatoeageverwijdering
  • wenkbrauwen stylen
  • wellness en visagie

  Heerlijke behandelingen

  More Wellness & Beauty heeft heerlijke ­behandelingen om je huid te versterken voor je in het zonnetje duikt tijdens je komende vakantie. Kom genieten van één van de relaxte schoonheidsbelevenissen zoals het Cool Down masker of aquabrasie. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken welke behandeling het beste bij jou past? Je kunt altijd samen met huidspecialiste Josephine van Veldhoven kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid. Zo ga je goed voor­bereid naar je zonbestemming!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply