Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zinvol en plezierig leven…
  Rate this post

  Heb je weinig plezier in je leven en/of heb je te maken met stress of burn-out? Laat je dan begeleiden door een professional!

  Als mens hebben we de kwaliteiten klaarliggen om voor onszelf een zinvol en plezierig leven te creëren. Actie en Animo helpt dit persoonlijke ontwikkelingsproces richting geven en biedt daadwerkelijk steun. Met haptotherapie en Pessotherapie worden persoonlijke verlangens en behoeften erkend en herkend. De vervulling van deze basale levensbehoeften ligt ten grondslag aan het herstel van veerkracht,  van belastbaarheid en flexibiliteit, en is essentieel om met levensgebeurtenissen en lichamelijke klachten te kunnen omgaan.

  Actie en Animo biedt een oefen- en leerprogramma voor iedereen die weer vreugdevol  en vrij wil leven. Henny Baeken is BIG-geregistreerd, en behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket.

  Behandelingen vinden individueel en in groepsverband plaats in Enschede, Eibergen en Neede.

  Al meer dan 25 jaar behandelt en begeleidt Henny Baeken cliënten bij de volgende hulpvragen:

  Ik wil weer:

  –  rust vinden in mezelf, vrij kunnen ademen, mijn gedachten kunnen stopzetten.

  – waarderen wat ik heb, genieten van wie ik ben.

  – het leven in me voelen, me een deel van deze wereld voelen, mijn werk weer graag doen, voldoening halen uit wat ik doe.

  – graag mensen ontmoeten, me samen voelen met anderen. Mijn leven zinvol maken, me inzetten voor mensen en dingen om heen zonder mezelf te verliezen.

  – me fris en vitaal voelen. De dag kunnen beleven zonder me eindeloos tekort voelen schieten. Voor mezelf kunnen kiezen zonder schuldgevoel.

  – een fijne ouder zijn voor mijn ­kinderen en een prettige partner…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply