Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Wat zit er achter jouw klacht?
  4/4 - (1 stemmen)

  Burn-out, stress, angst, verdriet, slecht slapen, bedplassen, weinig energie, fysieke klachten, ziekte: dit is slechts een korte opsomming van klachten die veroorzaakt kunnen worden door onverwerkte (negatieve) emoties. Er zijn middeltjes waarmee je (tijdelijk) van die klacht af kunt komen, zoals aspirines, vitaminen of melatonine, maar die pakken de oorzaak van de klacht niet aan.

  Met Neuro Emotionele Integratie, kortgezegd NEI, ga je op een luchtige, relaxte manier op zoek naar die emoties die een disbalans ­veroorzaken tussen lichaam en geest. Je kijkt of het wel jouw eigen emoties zijn of dat je ze hebt overgenomen van iemand anders. Welke organen worden hier onnodig mee belast? Elke emotie wordt namelijk opgeslagen in een van de organen, waardoor klachten zich fysiek manifesteren. We kennen niet voor niets talloze uitdrukkingen die iets zeggen over de gezondheidstoestand van je lichaam: ‘iets op je lever hebben’ of ‘een pak van het hart’ zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn er nog ­talloze meer. Met NEI breng je de kennis uit het onderbewuste naar het bewuste, waardoor integratie – heling – plaatsvindt. Bovendien maak je direct een bewustwordingsproces door: wat maakt dat jij last hebt van die klacht? En hoe kun je dat vanaf nu voorkomen?
  Door het verkregen inzicht ruim je dus niet alleen je (ongewenste) emotionele ballast op, maar je zorgt er ook voor dat er geen nieuwe bagage bij komt! Je kunt (leren) loslaten en houdt grip op je (emotionele) gezondheid. En zeg nou eerlijk: hoe lekker is het om (weer) goed in je vel te zitten?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply