Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Wat zit er achter jouw stress?
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb je te maken met stress en de bijbehorende klachten zoals bijvoorbeeld slapeloosheid en hoofdpijn? Normaal gesproken wil je daar natuurlijk niet lang last van hebben. Vaak is stress en daarmee de klachten een regelmatig terugkerend gegeven. Om dit te veranderen is het slim om eens te bekijken waardoor je eigenlijk deze stress hebt. Welke gedachten of ideeën met bijbehorende emoties veroorzaken de spanning? Met Neuro-Emotionele Integratie (NEI) kan de achterliggende oorzaak gevonden en behandeld worden.

  NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten mee op te sporen. Bij NEI wordt ervan uitgegaan dat energie de basis is voor het functioneren van je lichaam. Om de verstoring in je energieveld te meten, maakt NEI-therapeut Marlene Hanssen gebruik van een spiertest of een biosensor. Hiermee kan je onderbewuste op een zuivere manier getest worden. De uitkomsten geven inzicht in de oorzaken van je klacht en hoe deze los te laten. Je onderbewuste wordt als het ware, wat deze stress betreft, heropgevoed. Dat lijkt zweverig, maar is het niet.

  Als je bij Marlene langsgaat, heb je eerst een gratis kennismakingsgesprek waarin zij duidelijk uitlegt hoe een en ander in zijn werk gaat. Zij heeft reeds 20 jaar ervaring als NEI-therapeut en met een lach en soms een traan helpt zij je, je stress te begrijpen én los te laten. Een NEI-consult duurt 1,5 uur. Doorgaans ben je met een beperkt aantal afspraken al geholpen. Het consult wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Jet op januari 5, 2018, 11:54 am

  Heb intresse om beter om te gaan met stress

  Beantwoorden →