Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zit je er helemaal doorheen?
  Rate this post

  Stress en energiegebrek: iedereen heeft hier wel eens mee te maken. En een beetje gezonde stress is niet verkeerd: het activeert het lichaam. Maar als de stress lang aanhoudt, kunnen de bijnieren uitgeput raken. Het hormoonstelsel en het zenuwstelsel raken hierbij verstoord, wat kan leiden tot een gevoel van uitputting, maar mogelijk ook een gevoel van zeer hoge prikkelbaarheid en dat je niet veel meer kan hebben.

  In normale situaties is het lichaam steeds weer in staat om zichzelf te herstellen, maar wanneer dit zelfherstellend vermogen niet meer goed werkt, kunnen er klachten ontstaan. De behandelingen in praktijk Harmonature zijn gericht op het weer in balans brengen van het lichaam, zodat het zelfgenezend vermogen het weer goed zelf kan. Natuurgeneeskundig therapeut Jeroen Postma werkt vanuit zowel de westerse visie met als specialisatie de orthomoleculaire geneeswijze (met veel aandacht voor voeding en voedingsstoffen) als de oosterse geneeswijze, waarbij naar het energiesysteem van de mens wordt gekeken.
  Meten is weten. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van bioresonantie. Alle organen en orgaansystemen hebben hun eigen unieke trillingsfrequentie. Bij bioresonantie worden verstoorde trillingen opgespoord en hersteld, door middel van het toezenden van de juiste frequenties. Met behulp van de Asyra, een analyse- en behandelsysteem, kan worden bepaald welke organen uit balans zijn, en wat de oorzaak is van de klachten. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om klachten als gevolg van bepaalde vormen van psychische of fysieke stress die veroorzaakt worden door te veel prikkels die het lichaam niet aan kan.
  Bioresonantie is bewezen effectief en brengt eenvoudig de oorzaken van gezondheidsklachten in kaart. Het resultaat is dat je meer bewust wordt van hoe je gezond en in je kracht kan blijven en wat je daarvoor nodig hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply