Rate this post
 • Zit je vast?
  Rate this post

  Schouderproblemen, een nek die vastzit: we kunnen niet meer omkijken in de auto. We hebben er allemaal last van, we hebben het alleen niet vaak in de gaten. Zelfs onze kinderen hebben last van zere duimen door computers, tablets en smartphones.

  Wat kunnen we doen aan die klachten die door onze moderne technologie ontstaan? Leren beperken, en lekker naar buiten kijken! Zie de kleine blaadjes en de mooie nieuwe bloemen, die nu aan de bomen groeien! Dan sla je een diepe zucht en dan voel je je tot rust komen.
  Kom je daar niet mee los? Dan zal je (shiatsu-)therapeut ervoor zorgen dat jouw schouders zich langzaamaan ontspannen. Diegene zal vragen wat er met je is, en waar je niet over wil of kunt praten, voelt de therapeut toch, en die zal je zonder vragen te stellen verder behandelen. Daar zijn verschillende technieken voor. Binnen de vereniging van het NWP en andere aangesloten verenigingen staan daar vaste behandelingen voor en er geldt een beroepsgeheim.
  Ga daarnaast ‘appels plukken’ onder de douche, draai je hoofd van je kin naar je borst of ga aan de wasbak hangen; dat maakt je nek en schouders los. En ga je lekker scrubben onder de douche. Alle cellen komen dan in beweging!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply