Rate this post
 • Zit jij niet lekker in je vel?
  Rate this post

  Heb jij het gevoel dat je ergens mee rondloopt en niet exact weet waar dat gevoel vandaan komt? Heb je angst voor spinnen, examenvrees, of voel jij je bijvoorbeeld nooit goed genoeg? Of heb je lichamelijke klachten waarvan niet te achterhalen is waar dat vandaan komt?

  Vaak heeft dit te maken met gebeurtenissen uit het verleden, veelal uit je kindertijd. Als je een trauma oploopt, trek je vaak een conclusie daaruit. Je doet je best op school, maar je vader vindt het nooit goed genoeg. Als kind kun je dan de conclusie trekken dat je nooit goed genoeg bent. Dit gevoel draag je vaak je verdere leven mee. Je voelt je nooit goed genoeg voor een baan, een partner, enzovoort. Je neemt ook een besluit aan de hand van die conclusie. In voornoemd geval kun je bijvoorbeeld besluiten om dan maar niet meer je best te doen, want wat maakt het tenslotte uit? Deze besluiten werken dan ook door in je verdere leven.
  Toch hoeft dat niet de rest van je leven een probleem te zijn. Met Soul Healing (regressie) van Nirbhaya kun je teruggaan naar het moment, waarin je voor het eerst dat gevoel hebt ervaren. De herinneringen worden opgehaald, en door gericht vragen te stellen, leid ik je door deze herinneringen heen. Vaak worden daarbij jouw innerlijke kinderen uit vervelende situaties gehaald. Met deze methode krijg je inzicht in hoe jouw denkpatronen, angsten, afkeer, gedragsvormen en dergelijke zijn ontstaan en hoe dat invloed heeft op jouw huidige leven. Ook krijg je inzicht in wat de rol van anderen daarin was. Nadat de inzichten zijn verkregen, worden de emoties, en vooral de conclusies en besluiten, hersteld, zodat je weer beter in je vel zit, soms kunnen zelfs de banden
  met personen in je omgeving verbeteren en verdwijnen fysieke klachten.
  Desgewenst kan na de regressie een lichte massage ontvangen worden, zodat het proces ook in het lichaam geïntegreerd kan worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply