Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het zit ‘m in je voeten!

  Een groot deel van alle hedendaagse ­kwalen hebben te maken met stress en spanning. Daardoor kunnen er op verschillende manieren aandoeningen aan de organen ontstaan. Voetreflex­therapie kan helpen om van je spanning af te komen.

  Op de voeten liggen allemaal punten die ­corresponderen met organen, weefsels, ­zenuwen en spierstelsel. Wanneer er een ­verstoring in je lichaam plaatsvindt, is die ­verstoring terug te vinden in de voet, en dat kan zich uiten in pijn of rood worden van de voeten.
  Door op bepaalde punten te masseren, heft voetreflextherapeut Wilma Bouwhuis ­energieblokkades op, waardoor energie weer vrij kan stromen en het lichaam ­zichzelf kan herstellen. De doorbloeding wordt ­gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Bovendien zorgt de behandeling voor ontspanning in een periode waarin je voortdurend gespannen bent en steeds ‘in je hoofd’ zit. Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en dit als prettig te ervaren.
  Ook wanneer je bijkomende klachten hebt zoals darmklachten, kunnen die heel goed behandeld worden met voetreflextherapie.
  Voor het beste resultaat is het raadzaam om gedurende enkele weken je wekelijks te laten behandelen. Je lichaam heeft namelijk tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Ook is het geen gek idee om regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, bij Wilma langs te gaan voor een ‘onderhoudsbeurt’ van je lichaam, om klachten te helpen voorkomen.
  Behandelingen worden meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.
  Meer informatie is te vinden op www.bellecorpo.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply