Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zit jij op je plek?
  Rate this post

  Al een paar jaar heb je het naar je zin op het werk; leuke collega’s en het werk is ook oké. Toch heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt of dat de werkzaamheden niet meer helemaal bij jou passen. Je bent dan benieuwd waar dat aan ligt. Want weet jij zo op te noemen wat jouw kwaliteiten en kerncompetenties zijn? Waarschijnlijk denk je nu: ‘Nee dat weet ik niet precies.’

  Omdat het voor veel mensen een stap is om naar hun leidinggevende of werkgever te stappen wanneer ze niet helemaal op hun plek zitten, is een loopbaancoach een oplossing. Een loopbaancoach helpt jou door middel van loopbaangesprekken met een plan van aanpak. Je krijgt zowel advies, als zorg voor ontwikkeling en uitvoering.

  Haal het beste uit jezelf
  Loopbaancoach en HR-adviseur Astrid Selier vanStimulanszz vertelt enthousiast: ‘Veel mensen denken dat een loopbaancoach ingezet wordt door werkgevers wanneer wordt geconstateerd dat hun werknemer ongelukkig is en vermoeid. Maar niets is minder waar. Bij Astrid kun je ook terecht als particulier. Zij kan je helpen om op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten waardoor je soms maar kleine dingetjes hoeft aan te passen in je werkzaamheden om het plezier terug te krijgen en je op zondagavond weer zin hebt in maandag! Ook zitten mensen soms helemaal niet op hun plek en zijn ze een bepaalde richting ingeslagen omdat bijvoorbeeld hun ouders dat graag wilden. Dan is het slim om het roer om te gooien!’ Ook daar kan Astrid je bij helpen.

  Stimulans nodig?
  Astrid weet als geen ander hoe jij je cv moet updaten, hoe jij jezelf het beste kunt presenteren en hoe je ervoor zorgt dat je online wordt gezocht en gevonden. Astrid heeft verstand van social media en in het bijzonder van LinkedIn. Daarnaast kan ze je helpen met het updaten en vormgeven van je cv. Hoe val je op tussen alle andere sollicitanten? Een goede sollicitatiebrief schrijven is ook een kunst; deze moet kort zijn en ‘to the point’. Een werkgever heeft geen zin om lange brieven te lezen en zoekt naar de meest geschikte kandidaat; wie komt mijn probleem oplossen? Astrid weet wat ze doet, want ze heeft jarenlange ervaring als HR-professional en juist deze combinatie maakrt dat Stimulanszz een goede keuze is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply