Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zo belangrijk is je telefoon en internetbundel

  Kun je je voorstellen dat er ooit geen internet was en telefoons alleen voor de elite waren? Nu is de telefoon niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het afgelopen jaar was de telefoon zelfs belangrijker dan ooit, net als het internet. Stel je voor dat jij en je vrienden nu geen mobiel zouden hebben.

  Thuiswerken, school, contacten onderhouden met vrienden en familie. Het is zonder telefoon of zonder internet niet voor te stellen. En of je nu een iPhone kiest of liever een Samsung, een aantal opties zijn een must. En zorgen dat je telefoon werkt uiteraard ook.

  Jouw internetbundel
  Thuiswerken of studeren is zonder internet niet voor te stellen Maar wat dacht je van online winkelen, films kijken, dingen opzoeken en social media. Goed bereikbaar zijn, stelt je dus in staat om minder geïsoleerd te raken en dat is belangrijk. Wist je dat het aantal jongeren die burn-out- of depressieklachten heeft, het afgelopen jaar enorm is toegenomen? In contact blijven met de buitenwereld is een onderdeel van je goed voelen. En goed internet is weer een must om in contact te blijven.

  Welke internet bundel jij nodig hebt, is afhankelijk van wat je allemaal met je telefoon wil kunnen doen. Ben je toch nog vaak onderweg, dan is het verstandig een wat hogere bundel te kiezen zodat je goed bereikbaar blijft. Ben je veel thuis, dan kun je natuurlijk wat meer gebruik maken van wifi.

  Jouw telefoon
  Niet alleen je internet bundel is belangrijk, ook welke telefoon je hebt, speelt mee. Heb je een voorkeur voor een merk zoals Samsung, Apple, Huawei, HTC of LG? Voor je een nieuwe telefoon uitzoekt, is het handig om al een wensenlijstje te maken. Waar moet jouw telefoon aan voldoen?

  De eerste keuze is het besturingssysteem, daarmee maak je namelijk al een belangrijke keuze. Houden we het simpel dan is de keuze iOS of Android. Het iOS besturingssysteem zit op de smartphones van Apple. Het staat vooral bekend om de veiligheid. Heb je meerdere apparatuur van Apple dan is dit een verstandige keuze omdat je zo gemakkelijker data kunt uitwisselen. Kies je voor Android, dan heb je qua telefoons de keuzen uit meerdere merken zoals Samsung en Huawei. Elk merk legt een soort van schil met niet-verwijderbare apps over het besturingssysteem heen.

  Hierna is het belangrijk om te weten of je een bepaald formaat telefoon wil, hoe belangrijk de camera voor je is en wat je verwachtingen zijn van de batterij (hoe lang moet deze mee gaan? Heb je je wensen op een rijtje, dan is het uitzoeken de beste deal telefoon veel makkelijker.

  Wat je nog meer moet weten
  Altijd bereikbaar zijn! Dat is wat je van je mobiele telefoon verwacht, maar wist je dat de bereikbaarheid van de website waar je het toestel koopt, minstens net zo belangrijk is. Kijk daarom goed of de telecomspecialisten wel dagelijks bereikbaar zijn en of je met ze kunt chatten (kosteloos). Overigens kun je daar ook terecht als je vragen hebt over de mogelijkheden van je telefoon of als je bijvoorbeeld nog twijfelt tussen verschillende toestellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply