Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Zó blij met het gewichtsverlies!’
  Rate this post

  Samen zijn wij op 1 januari dit jaar gestart met het ‘Cambridge-avontuur’. Een avontuur, omdat het zoveel meer met zich meebrengt dan alleen gewichtsverlies. Inmiddels hebben wij allebei het gewicht behaald waar wij ons meer dan prettig bij voelen. En dat voelt geweldig!

  Mar: ‘Ik ben vorig jaar van baan veranderd. Een hectische baan op een woongroep ruilde ik in voor een ondersteunende baan in het onderwijs. Van rennen en vliegen in de zorg, naar een zittende baan. Ook het stoppen met roken zorgde ervoor dat er enkele kilo’s bij kwamen. Toen ik hoorde dat Mart dit van plan was, heb ik eens op een blauwe maandag geroepen het wel samen te willen doen. Mijn ouders waren al zeer veel afgevallen met de hulp van Fonny en Cambridge Weight Plan. Ook zijn zij al ruim 3 jaar succesvol op gewicht.’

  Mart: ‘Vijf jaar geleden woog ik 20 kilo lichter, tenniste ik veel en kon ik eten wat ik wilde. Helaas zijn de kilo’s er in de afgelopen jaren heel langzaam aangekomen. Toen ik ging samenwonen, was het gedaan met ‘gezond’ leven. Toen ik tijdens het winkelen niet meer zomaar uit het rek kon pakken wat ik leuk vond, maar alleen nog kon kijken naar oversized shirts, was voor mij de maat vol. Van Mar hoorde ik dat haar ouders door Cambridge al 3 jaar succesvol op gewicht zijn. Toen wist ik zeker: dat wil ik ook!’

  ‘Het is zó ontzettend fijn geweest dat wij dit samen konden doen. Elkaar kunnen opbellen als je op een verjaardag bent waar de bitterballen je toeschreeuwen. Of als je erdoorheen zit omdat een smaakje shake vreselijk tegenvalt. De één pepte de ander op wanneer dat nodig was. Ook is het wel eens zo geweest dat wij er beiden doorheen zaten. Niet eten en leven op shakes is soms vrij confronterend. Overal is voedsel. Billboards schreeuwen je toe. Zelfs in onze favoriete series lijkt het of er alleen maar gegeten wordt.
  De avondmaaltijden tijdens de tussenweek waren ook heerlijk. Er waren genoeg recepten in het Cambridgeboekje: voor ieder wat wils, van Hollandse hap tot oosterse maaltijden. Wat voelde het fijn om weer te kunnen koken. We hebben groentes gegeten waar wij het bestaan niet van wisten!’

  ‘Wij bevelen zeker weten Cambridge Weight Plan aan bij anderen. Je hebt snel resultaat, waar wij erg blij mee waren. De begeleiding van Fonny, maar ook de vastberadenheid van onszelf heeft ervoor gezorgd dat wij nu anders tegen eten aankijken. Wij zijn zó blij met het gewichtsverlies! Het allerleukste is de verbazing bij onszelf over onze nieuwe kledingmaat, maar uiteraard doen alle complimenten ons ook erg goed. Wij vonden de weegmomenten bij Fonny vooral erg gezellig. Fonny is erg open, warm, duidelijk en altijd bereikbaar. Bellen, appen of een e-mail sturen: alles was mogelijk. Fonny, bedankt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply