Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo gaat het niet langer
  Rate this post

  Wanneer je stressgerelateerde klachten of een burn-out hebt, betekent dat dat je over je grenzen bent heengegaan. Je lichaam geeft signalen af dat het zo niet langer gaat. Wanneer artsen geen medische oorzaken kunnen vinden, is het handig om er eens op een andere manier naar te laten kijken.

  Josee van de Praktijk voor Hypnotherapie La Vida kan je met behulp van hypnose goed laten / leren ontspannen. Je denkt bijvoorbeeld aan een plek waar je ontspannen was, zoals ergens in de natuur. Deze rust is van belang om je te kunnen concentreren op je klachten, en daarin zit ook de oplossing: je lichaam reageert op je gedachten; je moet dus je gedachten uitzetten en luisteren naar wat bij je opkomt. Je lichaam is dan in staat om zichzelf te herstellen.
  Na een sessie zit een tussenliggende periode van ongeveer twee weken waarin je lichaam kan wennen aan de nieuwe situatie. Je lichaam heeft namelijk altijd gedaan wat het gewend was om te doen, en moet dat nu loslaten. Je krijgt van Josee handvatten om zelf te werken aan een betere gezondheid.
  Hypnose is trouwens niet iets engs; je blijft gewoon wakker en je hebt soms niet eens door dat je onder hypnose bent. Tijdens de intake kunnen er allerlei onderwerpen aan bod komen, zoals gebeurtenissen die indruk op je hebben gemaakt, je familiegeschiedenis (die belangrijke aanknopingspunten kan geven), je hobby’s enzovoort. Na de intake volgt meestal een korte ontspanningsoefening, waarbij het lichaam direct aangezet wordt tot verbetering.
  Josee werkt niet alleen met hypnose; ze kan ook andere technieken inzetten om je te helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply