Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo geef je jouw keuken een make-over!
  Rate this post

  Kan jouw keuken volgens jou wel weer eens een opknapbeurt krijgen, maar heb je geen zin om een hele nieuwe keuken te bouwen? Dat is helemaal te begrijpen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met het opknappen van jouw keuken, waardoor jouw keuken weer een hele nieuwe uitstraling kan krijgen. Benieuwd hoe je dit doet? Wij helpen je op weg en geven je wat goede tips in dit artikel.

  Verf de keukenkastjes
  Ben je de kleur van je keukenkastjes een beetje zat? Dit kun je makkelijk oplossen, door deze gewoon te verven! De keukenkastjes in je keuken bepalen namelijk voor een groot deel hoe jouw keuken eruitziet. Als jij klaar bent voor een make-over van je keuken, is het dus verstandig om deze keukenkastjes te veranderen. Door simpelweg een andere kleur te kiezen, verander je direct de sfeer van jouw keuken. Kies een kleur die je goed in je keuken vindt passen.

  Handgreepjes vervangen
  Heb je ervoor gekozen om je keukenkastjes een andere kleur te verven? Grote kans dat de handgrepen van deze kastjes er dan niet zo goed meer bij passen. Het is dan ook een goed idee om ook deze handgreepjes te vervangen. Tegenwoordig kun je handgreepjes al in allerlei verschillende kleuren kopen, waardoor je het goed kunt combineren met de kleur van je keukenkastjes.

  Kies voor een nieuw werkblad
  Je keuken opfleuren kun je zeker doen door een nieuw werkblad aan te schaffen. Dit geeft jouw keuken namelijk een frisse touch, waardoor het er meteen weer als nieuw uitziet. Als je een nieuw werkblad wilt hebben voor je keuken, heb je veel keuze. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en materialen waar je uit kunt kiezen.

  Voeg leuke items toe
  Iets dat ook zeker helpt om jouw keuken een andere sfeer te geven, is door leuke items toe te voegen. Zeker als je het idee hebt dat jouw keuken een beetje kaal is, is het een goed idee om dit te doen. Bij leuke items voor je keuken zou je kunnen denken aan het toevoegen van leuke foto’s en schilderijen, planten of leuke keukenrekjes. Ook een hanglamp voor je keuken zou een tof idee kunnen zijn. Door leuke items toe te voegen krijgt jouw keuken meer kleur en krijgt het een hele nieuwe uitstraling.

  Als je ervoor kiest om je keuken op te fleuren met wat items, kun je ook gelijk je eetruimte meenemen als je vindt dat dit ook een beetje opgefleurd kan worden. In je eetruimte zou je bijvoorbeeld ook leuke schilderijen of foto’s kunnen plaatsen, planten kunnen toevoegen of een design hanglamp kunnen ophangen.

  Kies voor andere tegels
  Ben je de tegels in je keuken eigenlijk ook wel zat? Tijd voor verandering! Door voor andere tegels in je keuken te kiezen, kun je een groot verschil creëren in je keuken. Je kunt de tegels helemaal naar jouw eigen wensen uitkiezen en het goed laten matchen met de rest van je keuken. Tegels voor je keuken zijn er namelijk in talloze verschillende soorten.

  Als je jouw keuken graag een make-over wilt geven maar niet direct een hele nieuwe keuken wilt bouwen, zijn bovenstaande tips goed om in je achterhoofd te houden. Door dit zelf uit te voeren kun je jouw keuken een hele nieuwe uitstraling geven en dat is precies wat je wil bereiken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply