Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo haal je het beste uit jezelf in 2016
  Rate this post

  Een heel nieuw jaar ligt voor je. Je hebt er ook zin in: goede voornemens zijn ­uitgesproken en je bent enthousiast aan de slag gegaan. Want jij wilt naar een fit en vitaal leven. Het moet nu maar eens afgelopen zijn met het bankhangen. De wil is er dus en de eerste stappen zijn gezet. Nu komt het erop aan om ook vol te houden. 

  De beste motivator om veranderingen in je leven door te voeren is dat vlammetje binnen in jou dat je drijft. Die dingen en ideeën waar jij warm en blij vanwordt, veroorzaken een energie die je voortstuwt en gaande houdt. Daarmee haal je het beste uit jezelf, doordat je wat je doet baseert op je eigen waarden, op dat wat jij belangrijk vindt. Je eigen-wijsheid wijst je dan de weg. In de Kennemerduinen bij Bloemendaal neem ik je mee om te ontdekken waar jouw vitaliteit zijn oorsprong vindt.
  Waar ga jij van glimmen en wat doet jouw ­energie stromen? We maken een ontspannen en inspirerende wandeling of, als je van meer actie houdt, gaan samen hardlopen. Aan de hand van een aantal gerichte vragen en oefeningen komen we bij jouw kern en de bron van je vitaliteit. Wil jij je vitaliteit ook herontdekken? Ik loop graag een stukje met je op om daar werk van te maken. Neem vandaag nog contact met me op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking of telefonisch adviesgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply