Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zó hou je tijd over voor jezelf!
  Rate this post

  Je hebt het altijd druk en maar weinig tijd voor je uiterlijk, maar je wil er wel altijd op je best uitzien… Wel eens aan wimper­extensions gedacht?

  Wimperextensions zijn niet alleen praktisch, maar zorgen er ook voor dat je je ‘s morgens niet hoeft te haasten. Je kijkt in de spiegel en ziet gelijk een mooie, open blik en een ­verzorgde oogopslag.
  Wimperextensions kunnen er ook voor zorgen dat je je zelfverzekerd voelt. Onderzoek toont namelijk aan dat 87,5% van de vrouwen zich mooier en zelfverzekerder voelt met de extensions.
  De extensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen.
  Het ultieme resultaat is ontstressing, en daarnaast zorgen de behandelingen (ook de opvulling) voor ontspanning. Zo hou je tijd over voor jezelf!
  Voor het beste resultaat kun je het beste twee weken na het laten plaatsen van de extensions teruggaan naar de salon.

  Over de salon
  Melanie van Driel van byMel Wimper­extensions: ‘Mijn passie voor wimper­extensions is begonnen toen ik voor het eerst zelf wimperextensions liet zetten. Ik vond het gelijk helemaal geweldig en supermooi. Vanaf de eerste dag was ik ‘verslaafd’ aan wimperextensions. Het is echt een meerwaarde voor je uitstraling. ­Inmiddels heb ik al ruim twee jaar mijn eigen wimpersalon.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply