fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zó kom je goed voor de dag

  Of je nu een spannend sollicitatiegesprek hebt, een date hebt of gewoon goed voor de dag wilt komen: het is fijn als je uiterlijke verzorging helemaal in orde is. Wist je dat je handen en nagels mede bepalend zijn voor je uitstraling?

  Zijn je nagels slap, kort of beschadigd door bijvoorbeeld nagelbijten? Of heb je last van droge, ruwe handen? Ga dan voor een manicure en gun je handen en nagels een complete verzorging.
  Een manicure is een behandeling van de handen, maar vooral de nagels. Hierbij wordt de huid gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Het pterygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Eventueel kunnen de nagels ook gelakt worden.

  Paraffinebad
  Je kunt een manicure ook combineren met een paraffinebad. Een paraffinebehandeling is een aangename en intensieve verzorgingsbehandeling voor je handen. Het is een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel. Zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch, en de behandeling verzacht de nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding en kan tevens wat verlichting geven aan pijnlijke spieren, zoals bij bijvoorbeeld reuma en artritis. De handen voelen na de behandeling zeer aangenaam en zacht aan. Een paraffinebehandeling is ook ideaal nu de temperaturen weer omlaag gaan!

  Totaalpakket
  Voor de verzorging van je voeten, maar ook met voetproblemen kun je al 15 jaar terecht bij Venema Podologiecentrum. Het totaalpakket van het Venema Podologiecentrum omvat podologische correctiezolen, pedicure, medisch pedicure, manicure, nagelregulatie, teenortheses en verzorgingsproducten voor voeten en handen.
  Venema Podologiecentrum is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply