Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo kom je weer in contact met jezelf!
  Rate this post

  Kanker. Slechts één woordje dat je hele leven compleet ondersteboven gooit en je veel onzekerheid, angst en stress bezorgt. Een massage biedt geen genezing, maar kan je wel steun en ontspanning geven.

  In de medische behandelingen voor kanker word je als patiënt vaak aangeraakt met maar één duidelijk doel: het bestrijden van de ziekte. Ook in de rest van het leven van een kankerpatiënt staat de ziekte vaak centraal. Het lijkt voor de patiënt en de naasten alsof het leven alleen nog maar gaat over de ziekte, waardoor zij zich niet meer ‘mens’ voelen. Daarnaast raken veel patiënten het vertrouwen
  in hun eigen lichaam kwijt en spelen angst en onzekerheid een grote rol.
  Natuurlijk kan massage niet genezen, maar een massage kan je wél ontspanning, ondersteuning en verlichting geven. De liefdevolle, respectvolle aanrakingen in een massage maken dat je weer in contact kunt komen met je eigen lichaam. Zo voel je dat de stress en spanning van je afglijden. Door de ontspanning kun je je pijn en onzekerheid even vergeten. En dat geeft een fijn gevoel. Ook voor de partner of familie is het vaak erg zwaar en dan kan een massage een moment van ontspanning geven. Zo kunnen jullie er weer beter tegenaan!

  Bij Manuele praktijk Anna kun je terecht voor de behandeling van diverse klachten. De behandelingen werken stressverlagend, helpen tegen pijn en ondersteunen je algemene gezondheid. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply