Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo kom je weer lekker in je vel!
  Rate this post

  Maandenlang doe je alles wat je jezelf had voorgenomen: je staat drie keer per week in de sportschool en je eet hartstikke gezond. De bourgondische levensstijl beperk je waar dat kan, wat betekent dat je veel terrasjes hebt moeten overslaan. Maar dat geeft helemaal niks, want je hebt het er dubbel en dwars voor over als je daar je droom lichaam mee realiseert. Je hebt er dus alles aan gedaan… maar waar blijft het gewenste resultaat nou?

  Met een gezonde levensstijl kom je hoe dan ook weer lekker in je vel, maar je ‘droomlichaam’ behalen is een heel ander verhaal. Vaak kun je zelfstandig al een heel eind komen, maar vaak blijven er toch een aantal gebieden over waar je net niet helemaal tevreden over bent. Misschien is je buik toch niet zo strak als je wilt of zit er toch nog te veel oneffenheid in je benen dan je lief is. Je bent gewoon nog net niet helemaal blij met jezelf… Dan heb je nog een laatste zetje nodig!

  Omarm jezelf
  Als je volledig tevreden wilt worden over je lichaam, dan moet je ten eerste onvoorwaardelijke liefde hebben voor jezelf. Wanneer je gelukkig bent, laat je jezelf minder snel uit het veld slaan. Hierdoor houd je gemakkelijker je gezonde gewoontes vast en voorkom je dat je je vooruitgang verliest. Realiseer je dus heel goed: je bent al goed zoals je bent. Als je dat kunt doen, dan heb je een stevige basis om nog beter voor jezelf te kunnen zorgen.

  De laatste loodjes
  Er is niks wat een gezonde levensstijl kan vervangen als het op afvallen aankomt. Je zult nog steeds bewust moeten omgaan met je voeding en voldoende moeten bewegen wil je echt gewicht verliezen. Maar je kunt er wel voor zorgen dat al je moeite het resultaat oplevert dat je wenst. Cryo slimming kan je dan de oplossing bieden: met deze methode weet je het laatste beetje vet weg te werken waar je dat zelf niet wegkrijgt.

  Wat is cryo slimming?
  Met deze behandeling worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het lichaamsdeel dat je behandelt bevroren. Vetcellen gaan namelijk spontaan dood bij een temperatuur rond het vriespunt. Met cryo slimming worden er op de gewenste plek van de behandeling vacuüm pads geplaatst. Deze koelen de vetcellen zodanig af, dat ze kristalliseren, afbreken en worden afgevoerd door het lichaam. Een behandeling duurt maar 40 minuutjes. Zo klaar!

  Geen operatie!
  Vaak denken we dat, als we onze huid strakker willen krijgen, dat er een operatie nodig is, of een intense behandeling met een lange hersteltijd. Dat is met cryo slimming helemaal niet het geval. Je voelt natuurlijk wel de kou, maar de behandeling is verder pijnloos. Daarnaast hoef je jezelf niet extra te pijnigen met extreem diëten om maar van dat laatste beetje vet af te komen. En over die lange hersteltijd gesproken… Die is er niet!

  Dr. de Weerdt
  De esthetisch arts werkzaam bij TheBodyManager is Dr. Eric de Weerdt, een ervaren specialist op het gebied van esthetische behandelingen. De Weerdt is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (NVEG) en al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in injectables en anti-agingbehandelingen.

  Cryo slimming is dus de oplossing om de delen van jouw lichaam te verbeteren waar je nog niet helemaal blij mee bent. Daarom zijn er ook vele mogelijkheden wat betreft het lichaamsdeel waarop je de behandeling laat uitvoeren. Zo kun je de puntjes op de ‘i’ laten zetten bij je:
  Buik (zowel onder als boven)
  – Armen
  – Benen
  – Rug
  – Hals

  Jouw uiterlijk op de eerste plaats
  TheBodyManager, gevestigd in IJmuiden, is een jong en dynamisch schoonheidsinstituut dat jouw uiterlijk op de eerste plaats stelt. Je kunt er onder meer terecht voor een CACI-behandeling (facelift zonder snijden), botox, fillers, lichttherapie (led), cryotherapie, EMS (elektrische spierstimulatie) en ooglidcorrecties. Daarnaast is TheBodyManager hét adres voor hand- en voetverzorging, massage en spierversterking.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply