Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo kom je met mooie voeten de zomer door
  Rate this post

  We hebben er lang op gewacht, maar éíndelijk is het zover: warmer weer is in aantocht! Dat betekent dat het zomerschoeisel – sandaaltjes, slippertjes en open muiltjes – ook weer uit de kast mag. Maar wees eens eerlijk: zijn je voeten daar al wel klaar voor?

  Geef toe: in de winter heb je weinig aandacht aan de verzorging van je voeten besteed. Je voeten zaten immers toch verstopt onder warm en dicht schoeisel. Het onvermijdelijke gevolg: kloven, verdikkingen (eelt) en onverzorgde, gescheurde nagels. Het wekelijks scrubben van je voeten en bijknippen van je nagels zijn manieren om thuis je voeten goed te verzorgen. Maar om ze helemaal zomerklaar te maken is er meer nodig. Pedicure Kirsten Driessen weet precies waar jouw voeten behoefte aan hebben na de gure wintertijden. In een algemene pedicurebehandeling wordt het eelt verwijderd en worden eventuele ingegroeide nagels en likdoorns aangepakt. Je voeten voelen weer heerlijk zacht aan. Wanneer je open schoenen draagt, wil je natuurlijk ook dat je teennagels er mooi en verzorgd uitzien.

  Heb je last van een afgescheurde nagel of een schimmelnagel? Kirsten kan jouw nagels mooi maken met gel of acryl, waardoor dit niet meer zichtbaar is. En als jij het wilt, worden ze ook voorzien van een mooi zomers kleurtje. Waar ga jij voor: limoengroen, barbieroze, citroengeel of sorbetoranje? Of hou het bescheiden, met een zachte nudetint of een subtiel glansje. Na de behandeling stap jij weer met mooi verzorgde voeten weer naar buiten. Voeten om trots op te zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply