Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo komt je huid niks tekort deze winter
  Rate this post

  In de winter zit het grootste gedeelte van je lijf voornamelijk verborgen onder lekkere warme laagjes kleding, maar dat betekent niet dat je er niet voor hoeft te zorgen. Met deze tips en fijne behandelingen weet je zeker dat jij en je lichaam niets tekortkomen deze winter!

  Een frisse, stralende huid
  OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing. Het verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere huidlagen en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Het heeft een drievoudige werking in één aangename behandeling, met direct zichtbaar resultaat. Je huid krijgt meer volume en voelt zachter en gladder aan. Heerlijk in de koude wintermaanden, wanneer je huid wel een extra oppepper kan gebruiken.

  De voordelen van een OxyGeneo-behandeling in het kort:

  – Stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit
  – Veel resultaat in weinig tijd
  – Geeft de huid een peeling zonder hersteltijd
  – Anti-aging-werking
  – Geeft de huid betere hydratatie
  – De huid krijgt een egale en frisse uitstraling
  – Meer volume in de huid
  – Vermindert pigmentvlekken
  – Stimuleert collageen
  – Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  – Grove poriën worden kleiner

  Suikerlaagje
  Op het gebied van ontharing is er inmiddels zo veel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar heb je al eens gehoord van natuurlijke ontharing met suiker? Hierbij wordt gebruik gemaakt van een suikerpasta gebaseerd op 100% natuurlijke oude recepten uit het Midden-Oosten. Hierdoor veroorzaakt het middel minder huidirritatie en is het geschikt voor ieder huidtype. Tijdens de behandeling wordt de suikerpasta tegen de haargroeirichting in op je huid gemasseerd en daarna wordt het geheel met de haargroei mee verwijderd. Dit betekent dat de haren op een natuurlijke manier verwijderd worden en het minder pijnlijk is. Je huid wordt op deze manier zijdezacht.

  Tegen de zon bescherm je je het hele jaar door!
  Nu de zon zich een stuk minder vaak laat zien, ben je minder geneigd om aan de slag te gaan met een zonbescherming. Toch is het ook in de donkerste maanden van het jaar ontzettend belangrijk om je in te smeren en je huid te beschermen tegen schadelijke uv-straling en vroegtijdige huidveroudering.

  De producten van Ultrasun, met ook speciale producten voor de winter(sport), zijn veelzijdige gezichts- en lichaamsproducten met een hele hoop voordelen. Denk aan:

  – perfecte bescherming
  – geschikt voor gevoelige huid
  – extreem snelle absorptie
  – anti-aging
  – anti-pigmentatie
  – uv-a- en uv-b-bescherming
  – gsp-t-bescherming (infraroodbescherming)

  SkinCare Erica Hidding maakt gebruik van kwaliteitsmerken zoals:

  – Dr. Grandel
  – Arabesque
  – Marc Inbane
  – Cosmetique Totale
  – Sugaring
  – Oxygeneo+
  – Ultrasun

  Wist je dat…
  … je naast de reguliere behandelingen ook terecht kunt voor huidtherapeutische behandelingen bij een huidtherapeut bij SkinCare Erica Hidding?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply