Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zo krijg je dus echt een gezonde huid
  Rate this post

  Je gezichtshuid heeft in de afgelopen koude  periode heel wat te verduren gehad. Nu het  lente is, is het dan ook tijd om je gezicht weer  te laten herstellen. Bij de schoonheidssalon  kun je terecht voor behandelingen die jou weer laten stralen!

  Veel salons bieden gezichtsbehandelingen aan die  ‘standaard’ zijn. Bij Your Moment kijken we specifiek naar de behoeftes van de huid. Hierdoor zul je nooit  ‘dezelfde’ behandeling ondergaan. Elk seizoen is anders,  dus ook jouw huidconditie is anders.

  Gezonde huid
  Your Moment werkt met huidverbeteringsproducten van het merk Dermalogica. Tijdens de behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt en krijg je een Facemapping.  Dit is een kaart van het gelaat, dat in 14 zones wordt verdeeld. Elke zone van het gelaat heeft andere behoeftes nodig. Zo kan het zijn, dat jouw T-zone (voorhoofd, neus en kin) andere condities hebben dan jouw wangen en ogen. Elke behandeling is specifiek op de huid gericht. Zo krijg je dus écht een gezonde huid! De producten zijn niet op dieren getest, en bevatten geen minerale oliën, geen parfum en geen alcohol. De meeste merken die in salons gebruikt worden, bevatten toch minerale oliën (lanoline of paraffinum liquidum) of parfums (synthetische geurstoffen)  om het product aangenaam te laten smeren en ruiken.  Helaas zijn veel mensen toch allergisch voor deze toe­gevoegde stoffen en veroorzaken die huidproblemen.

  Specialistische behandelingen
  Bij Your Moment kun je voor huidproblemen ook terecht in de salon, want Dermalogica biedt ook specialistische behandelingen aan! Zo kun je bij ons terecht voor huidproblemen zoals acne, pigmentatiestoornis, voortijdige huidveroudering of een disbalans van de huidconditie.  De specialistische behandelingen zoals bindweefselmassages voor voortijdige huidveroudering zijn een aanrader! Geen botox of fillers, maar op natuurlijke wijze de huid verjongen. Bij pigmentatievlekken of een onzuivere huid kun je bijvoorbeeld een kuur ondergaan met de BioSurface Peel® van Dermalogica. Deze peeling werkt mét de huid mee, in plaats van tegen. Hierdoor zul je nagenoeg geen hersteltijd hebben en geen pijn of irritatie ervaren.  Deze peeling is voor bijna iedereen geschikt en werkt ook mee op de voortijdige huidveroudering.

  Dermalogica is niet leuk of schattig, maar doet wat het belooft! Ik zie je graag bij Your Moment en we gaan samen voor een gezonde huid, je leven lang!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply